Artefactul uluitor de la Coso

Artefactul uluitor de la Coso

5.00 avg. rating (99% score) - 2 votes

Artefactul uluitor de la Coso (1)La 13 februarie 1961, Wallace Lane, Virginia Maxey și Mike Mikesell, proprietarii unui magazin de minerale din Olancha, California, erau în căutare de geode în munții din jur.

Artefactul uluitor de la Coso (3)

La un moment dat, se aflau la 9,5 kilometri nord-est de satul Coso, în partea de sus a unui vârf înalt de 1300 metri și situat la aproximativ o sută de metri deasupra lacului secat Owens Lake, de unde adunau mai multe pietre care puteau fi geode.

Brusc, când Mike Miskell a tăiat una din pietre în două, a descoperit că aceasta conținea un obiect cilindric care seamăna cu o bujie de motor în locul cavităţii cristaline carasteristice geodelor.
Obiectul era un cilindru dintr-un material alb și dur, care părea a fi din porţelan, traversat în centrul său de un fir de doi milimetri grosime.

În mod normal, conform ştiinţei actuale, un artefact atât de misterios şi imposibil de explicat nu ar fi trebuit să existe.
Cum a apărut el pe Pământ? De unde? Este un rest lăsat înnadins de vizitatorii intergalactici care, cândva în trecutul foarte îndepărtat ne-au străbătut planeta? Sau este un obiect pierdut de ei?

Este oare un obiect care provine de la o veche civilizaţie de pe planeta noastră dar despre care nu ştim nimic? Este un artefact atlantidian?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *