Cazul Carroll Watts

Cazul Carroll Watts

5.00 avg. rating (99% score) - 2 votes

Cazul lui Carroll Wayne Watts reprezintă tot ceea ce putem avea mai complet în materie de observaţie OZN, pentru că au avut loc contact, răpire şi fotografii de foarte bună calitate.

Aventura acestui bărbat a început la 31 martie 1967, pe când se întorcea la Loco, Texas, în jurul orei 22.30. El a văzut o strălucire într-o clădire abandonată nu departe de locul unde se afla. S-a apropiat şi a descoperit un obiect cilindric lung de 30m şi înalt de 2,50-3m (obiectul se afla pe pământ, pe orizontală). Crezând că a avut loc un accident, a căutat pe suprafaţa corpului ceva care să-i dea un semn de viaţă.

Pe neaşteptate, s-a deschis o uşă şi o voce metalică l-a invitat pe Watts să intre şi să suporte un examen medical, care se concretiza printr-o călătorie în spaţiu.

Cazul Carroll Watts 2

Dar Carroll nu a îndrăznit să mai avanseze nici un pas şi a rupt-o la fugă, în timp ce obiectul şi-a luat zborul către sud fără nici un zgomot.

În zilele următoare, Watts s-a gândit neîntrerupt la ceea ce i s-a întâmplat spunându-şi că dacă, prin absurd, ocazia i se va mai arăta, va încerca să afle mai multe despre această aeronavă. Ceea ce nu a întârziat: în seara de 11 aprilie, obiectul a revenit, însoţit de o maşinărie mică de o formă ovoidală.

De data aceasta, Watts a intrat şi a făcut cunoştinţă cu echipajul, compus din cinci omuleţi (de 1,50m) musculoşi. El a simţit aparatul decolând. După o perioadă nedeterminată, a simţit o vibraţie, uşa s-a deschis spre o sală vastă unde martorul a suportat faimosul examen medical. Apoi şi-a pierdut cunoştinţa şi s-a trezit pe bancheta maşinii sale.

La sosirea sa acasă, a realizat că se scursese doar o jumătate de oră. În timpul contactelor ulterioare, Carroll Watts a putut să facă 11 fotografii bune ale “ţigării” şi una foarte neclară a uneia dintre fiinţele care o pilota.

În regiune, OZN-urile au fost observate şi de alte persoane. Mai târziu, Watts a trimis o seri de copii la comitetul Condon, cât şi o mărturisire detaliată a extraordinarei sale experienţe, precum şi doctorului Hynek, care a declarat imediat că era vorba de o minciună.

Watts a eşuat la testele efectuate cu detectorul de minciuni, declarând că povestea îi fusese sugerată prin mijloace hipnotice, de un artist din regiune. Apoi, a declarat că greşise voit la test, întrucât familia îi fusese ameninţată şi el-însuşi bătut.

Cazul Carroll Watts

Iată însă ce a declarat el anchetatorilor FBI: “ M-am dus să fac testul la Amarillo, la o sută de mile de aici. Nu departe de Loco, pe marginea drumului se afla o maşină Plymonth 55 cred, şi o tânără blondă de circa 25 de ani încerca să repare ceva. M-am oprit să-i dau o mână de ajutor. În acel moment, am fost lovit pe la spate, în cap. Lovitura m-a făcut să cad, am văzut doi bărbaţi în costume întunecate. Unul dintre ei mă ameninţa cu o armă automată.”

Watts a fost ameninţat să tacă. Seara târziu, când a revenit acasă, în timp ce i-a povestit soţiei sale cum “eşuase” testul, o maşină de genul celor folosite de gangsterii lui Al Capone în anii “30 a trecut prin faţa casei lui şi a tras o rafală de mitralieră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *