Fecioara Maria a apărut de trei ori în Champion, Wisconsin, S.U.A.

Fecioara Maria a apărut de trei ori în Champion, Wisconsin, S.U.A.

5.00 avg. rating (99% score) - 1 vote

Adele Brise sa născut în Belgia în 1831. Împreună cu părinții ei, au emigrat în Wisconsin, SUA, în 1855. La începutul lunii octombrie 1859, Adele a mărturisit că a văzut o femeie îmbrăcată în alb și în picioare între doi copaci, o cucută și un arțar. Adele a descris-o ca fiind înconjurată de o lumină strălucitoare, îmbrăcat în alb orbitor, cu o eșarfă galbenă în jurul taliei ei și purtând o coroană de stele deasupra ei.

Capela din Champion, Wisconsin. Foto de Royalbroil. Sursă Wikipedia.
Capela din Champion, Wisconsin. Foto de Royalbroil. Sursă Wikipedia.

Martora s-a speriat de această viziune și s-a rugat până când Fecioara Maria a dispărut. Când le-a a spus părinților despre miracolul pe care îl văzuse, a sugerat că un biet suflet ar fi putut avea nevoie de rugăciuni.
În duminica următoare, la 9 octombrie 1859, Adelea a văzut a doua apariție, în timp ce mergea pe jos la liturghie în comunitatea de la Bay Settlement.
Sora ei și o altă femeie se aflau cu Adele, dar niciuna dintre ele nu a văzut nimic. Martora a cerut preotului paroh câteva sfaturi, iar acesta i-a spus că, dacă a văzut din nou apariția, ar fi trebuit să o întrebe: “În numele lui Dumnezeu, cine ești și ce vrei de la mine?”
Întorcându-se de la masă în aceeași zi, Adele a văzut a treia apariție, iar de data aceasta i-a pus întrebarea pe care i-o sugerase preotul. Fecioara Maria i-a răspuns: “Eu sunt Regina Cerului, care se roagă pentru convertirea păcătoșilor, și doresc să faci același lucru.”
Adele Brise i-a fost dată, de asemenea, misiunea de a “aduna copiii în această țară sălbatică și de a-i învăța ceea ce ar trebui să știe pentru mântuire. ”
La momentul apariției Adele avea 28 de ani. Şi-a dedicat tot restul vieții pentru a le preda copiilor. La început, a călătorit pe jos din casă în casă, iar mai târziu a fondat o mică școală.
Multe femei i-au urmat pilda şi i s-au alăturat în această lucrare, formând o comunitate de surori în conformitate cu regula celui de-al Treilea Ordin Franciscan, cu toate că Adele Brise nu a devenit niciodată o călugăriță. A murit la 5 iulie, 1896.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *