Fenomenul OZN

Fenomenul OZN

5.00 avg. rating (99% score) - 3 votes

Papirusul de la Tulli conține proba existenței extratereștrilor?

Papirusul de la Tulli, scris acum 3000 de ani, ar fi unul dintre primele rapoarte de observații ale unei întâlniri de al cincelea tip cu entități extraterestre, susțin specialiștii ufologi.

În loc de ceață, un OZN

La 30 septembrie 2005, un locuitor din Illinois (SUA) dorea să fotografieze ceața și a capturat în obiectivul său un OZN de formă triunghiulară care seamăna în mod straniu cu cele zărite în timpul valului din Belgia din 1990.

Misterioasă sferă de foc pe cerul Floridei

Militarii americani au negat implicarea lor în eventuale exerciții de tiruri după ce, la 22 septembrie 2005, o sferă de foc de natură necunoscută a iluminat cerul nocturn al Floridei.

Fenomenul OZN

De ce sunt dificil de observat OZN-urile?

O teorie recentă susține că OZN-urile sunt dificil de observat datorită faptului că ele utilizează hiperspațiul cu 5 dimensiuni pentru a călători. Astfel, materialele lor devin virtuale în lumea noastră tridimensională.

Regruparea unei flote galactice în apropierea Terrei?

Un anume Ted Anderson spune că are cunoștință încă din 1965 de o “intersecție” de OZN-uri la 80 km de Terra. După spusele sale navele extraterestre ar face acolo halte.

Explicație pentru crop circles?

Un grup de cercetători ruși a ajuns la concluzia că anumite crop cicles ar fi fost realizate grație unor unde puternice.

Pe când contactul?

Conform oamenilor de știință, contactul cu extratereștrii nu s-ar putea face decât atunci când noi vom fi în a 5-a dimensiune.

Marian Deaconu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *