Halle Berry: marijuana mă face paranoică

Halle Berry: marijuana mă face paranoică

4.60 avg. rating (93% score) - 5 votes

Prima actriţă de culoare care a primit Oscarul regretă faptul că a fumat marijuana şi vorbeşte despre efectele sale secundare.

În perioada crizei sale adolescentine, Halle Berry a fumat drog, însă s-a oprit repede, căci acesta o făcea paranoică. Din cauza marijuanei, actriţei îi era teamă de a ieşi şi de a se afla în faţa oamenilor.

Halle Berry

Şi din acest motiv fosta miss asigură că nu se va mai aventura în veci de a mai atinge vreodată drogurile. Dealtfel, ea a criticat celebrităţile care cad uşor pradă drogurilor. Acum, ea este total împotriva cocainei şi crack-ului.

Halle a preferat întotdeauna de a se concentra pe faptul de a obţine roluri la justa sa valoare fără a recurge la artificii. Recent, ea s-a bătut pentru a juca alături de David Duchovny şi Benicio Del Toro, deşi directorul de casting scrisese acest rol pentru o actriţă albă.

Dar înnebunită, ex-vedeta din James Bond a insistat pe lângă producător pentru a da o probă pentru filmul Things We Lost In The Fire. După confidenţele pe care ea le-a făcut presei americane, actriţa a afirmat: Era scris pentru o femeie albă. Este foarte straniu! Managerul meu şi agentul meu l-au convins pe regizor că meritam cel puţin să fiu văzută.

Content Protection by DMCA.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *