Laeticia Hallyday mărturiseşte tot

Laeticia Hallyday mărturiseşte tot

5.00 avg. rating (99% score) - 2 votes

Ea a vorbit despre zvonurile privind despărţirea lor, despre sterilitatea sa, despre fiicele sale, dar şi despre anorexia de care suferea înainte de a-l cunoaşte pe Johnny. Cuplul a adoptat în noiembrie 2004 o fetiţă vietnameză, Jade, al cărei naş este actorul Jean Renno şi naşă Luana Belmondo, soţia lui Paul Belmondo. Apoi, în decembrie 2008, au mai adoptat o fetiţă vietnameză, Joy, în vârstă de 5 luni şi născut la 27 iulie 2008.

Laeticia Hallyday
Laeticia Hallyday

Iată ce a zis: “A trebuit să fac faţă la anumite încercări pe drumul vieţii noastre. El a avut un cancer la colon care a fost dobândit în acest timp (…). Nu este evident că poţi face faţă acestei boli, când nu ştii la ce nivel este şi dacă ea se propagă… Deci a fost alegerea lui Johnny de a păstra asta secret. Pentru moment totul merge bine, nu există raze sau chimioterapie.

Cât despre zvonurile despre divorţ, Laeticia a precizat: Găsesc asta foarte grav. Cred că acei oameni nu-şi dau seama de violenţa pe care o pot face uneori cuvintele scrise pe o foaie de hârtie. Şi atunci când te plimbi cu copilul pe stradă şi vezi acele lucruri scrise într-un chioşc… Dezmint.

Iar despre anorexia sa, a spus: Când l-am cunoscut pe soţul meu, nu iubeam viaţa, nu mai trăiam parcă. Am fugit întotdeauna de fericire, am încercat întotdeauna de a mă distruge prin anorexie, nu mă mai iubeam, el mi-a salvat sufletul.
Despre demonii lui Johnny a precizat: Nu am vrut niciodată să-l schimb, am înţeles întotdeauna să-l înţeleg (…). Nu a fost mereu uşor de a mă plasa în viaţa sa (…). Şi el are de asemenea nevoie de aceste coborâri în infern pentru a-şi reveni, pentru a se construi. Asta i-a reinventat mereu viaţa, în loc să-l distrugă. Dar există momente în care nu este uşor pentru mine. Când ai copii, vrei să-i protejezi, să te protejezi şi să-l protejezi pe bărbatul pe care îl iubeşti. A-l vedea distrugându-se este dureros. Am impresia de a fi golită, de a fi o blondă care surâde tot timpul pe o fotografie care este goală. Asta îmi provoacă rău adesea dar în acelaşi timp îmi permite de a avea forţă şi de a merge înainte.

Leticia a trecut recent printr-o grea suferinţă, după ce a pierdut-o pe bunica sa maternă, pe care Johnny o poreclea Mamie Rock.

Cuplul lucrează la un nou album şi Johhny se gândeşte foarte serios la un spectacol, nu mai devreme de primăvara lui 2013, când va împlini 70 de ani, probabil pe scenă.

Leticia şi-a tăiat părul şi l-a vopsit platinat, o nouă tendinţă în coafură. Blond polar, care îi stă superb! Este mereu hiper la modă ! Şi plină de speranţe !

În plus, vedeta cheltuie exorbitant şi Johnny nu mai ştie ce să facă pentru a acoperi găurile. Soluţia pare una singură : va trebui să urce pe scenă. Deoarece soţia lui superbă bate magazinele de lux de dimineaţă până seara şi cuplul are şi patru proprietăţi de întreţinu, mulţi salariaţi şi impozite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *