Monstrul din New Delhi

Monstrul din New Delhi

5.00 avg. rating (99% score) - 1 vote

În mai 2001, Poliţia din New Delhi a primit rapoarte menţionând faptul că o fiinţă având aparenţa unei maimuțe a apărut peste noapte în capitala Indiei și a atacat oamenii.

Homme-singe de New DelhiMărturiile au fost adesea diferite, dar au descris un monstru măsurând 1,20 m, acoperit cu păr gros negru, purtând o cască de metal cu fața descoperită, agitând gheare metalice, cu ochii roşii luminoşi și purtând o haină cu trei butoane pe piept.
Multe persoane s-au plâns că au fost zgâriate și doi oameni chiar şi-au pierdut viața, sărind de pe clădiri, aparent după ce au fost urmăriţi de această ființă. Poliția, exasperată, a împrăştiat portretul robot al fiinţei care teroriza oraşul pentru a fi capturată.
Pe data de 15 mai, o femeie însărcinată a auzit că vecinii ei l-au văzut pe Omul-maimuță și a căzut pe scări. Mai târziu, un mistic hindus rătăcitor a fost aproape linşat de o mulțime furioasă care l-a confundat cu omul-maimuţă.
Pe 18 mai, un şofer de camionetă a fost atacat şi a suferit mai multe fracturi din partea agresorilor care l-au confundat cu cel care le teroriza oraşul.
Până la urmă nu s-a capturat sau fotografiat niciun om-maimuţă iar panica s-a diminuat. S-a dedus că zgârieturile victimelor au fost cauzate de pisici, șobolani sau maimuțe.

Content Protection by DMCA.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *