Nostradamus a prezis un război nuclear

Nostradamus a prezis un război nuclear

5.00 avg. rating (99% score) - 1 vote

Nostradamus a prezis al 4-lea război mondial, un conflict final în care întreaga omenire va arde. El explică faptul că acest conflict va dura 27 de ani și va implica un personaj foarte crud venit din Orient și puterile din Nord. Acest război este o reminiscență a cruciadelor și ar fi, în funcție de mai mulți autori, un conflict global care va pecetlui pentru totdeauna viitorul omenirii.

nostradamus.writingDar catrenele lui Nostradamus nu-şi dezvăluie secretele chiar de la prima lectură și este necesară o bună doză de interpretare şi puţină imaginaţie. Secolele sunt mult mai puțin explicite în ceea ce priveşte viitorul unui mare conflict în comparaţie cu Biblia, de unde fireşte că Nostradamus s-a inspirat.

El menționează puterile infernale ca “Dog” și “Doham” în Scrisoarea către Henry. Inversând cele două cuvinte dă Dumnezeu (Dumnezeu, Gog, Est) și Mahod (diavolul, Magog, Vest). Personajul foarte crud venit din Orient care persecută religia creștină ar fi însuşi Antihristul enunţat de Sfântului Ioan în Apocalipsa.
Alte catrene scrise de Nostradamus amintesc de conflictul israeliano-arab descris de mulți profeți în Vechiul Testament, mai ales atunci când vine vorba de puterile Midy și Septentrion.

Nostradamus_prophecies
În cele din urmă, autorul se referă de mai multe ori la Grand Mastin care înseamnă “câine mare de pază”, în franceza veche, dar căruia Nostradamus îi dă sensul de duh al răului, vulcan în erupţie și pe care îl foloseşte eventual pentru a desemna China.
Puteți recunoaște totuși că este vorba de Hiroşima și Nagasaki. Cu toate acestea, aceste bombardamente care au distrus oraşele japoneze au avut loc în dimineața (ora locală), pe când cele descrise de Nostradamus se vor declanşa noaptea și vor fi, probabil, operate de submarine nedetectabile.
Ultima linie lasă să se înţeleagă că bombardamentele vor favoriza intențiile inamice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *