Un băiat afirmă că ar fi reîncarnarea unui actor de la Hollywood

Un băiat afirmă că ar fi reîncarnarea unui actor de la Hollywood

5.00 avg. rating (99% score) - 1 vote

Un băiat afirmă că ar fi reîncarnarea unui actor de la Hollywood (1)Un băiat de 10 ani afirmă că ar fi reîncarnarea unui actor obscur de la Hollywood, Marty Martin. Totul a apărut într-o carte scrisă de Jim Tucker şi intitulată „Revenirea la viaţă” (Return to life – Children’s Memory of Past Lives and the Survival of Consciousness, apărută la St. Martin’s Press).

Încă de la vârsta de 4 ani, Ryan a început să aibă coșmaruri. El i-a spus mamei lui că era “altcineva”, numai că femeia nu a ţinut cont de spusele fiului său, în ciuda insomniei acute pe care băiatul o manifesta frecvent, care îl împiedica să trăiască normal.
Cu toate acestea, Ryan vorbea neîntrerupt despre cealaltă viaţă a sa şi a susținut că a jucat într-un film alături de Mae West și că a dansat pe Broadway în viața sa anterioară.

Când mama lui, intrigată, a dat peste o carte despre Marty Martin, Ryan a exclamat cu un ton sigur: „Acesta este!”
“A întors paginile cărții și i-am spus:” Acesta sunt eu, ăsta am fost “, a declarat băiatul într-un interviu pentru publicaţia de prestigiu USA Today, arătând spre o imagine a filmului “Noapte după noapte”, datând din 1932 cu o anume… Mae West pe afiş. Marty Martin a avut câteva apariții discrete în filme înainte de a deveni un agent talent la Hollywood.

Un băiat afirmă că ar fi reîncarnarea unui actor de la Hollywood (2)În plus față de faptul că l-a recunoscut pe actoraşul obscur de la Hollywood, Ryan a fost în măsură să ofere 55 de detalii din viața acestuia, după cum a precizat Jim Tucker, scriitorul psihiatru specializat în copii care pretind că au fost reîncarnaţi.

Printre descrierile lui Ryan amintim: culoarea maşinii lui Martin (verde), o descriere exactă a locuinţei şi piscinei lui, faptul că a trăit într-o stradă cu cuvântul “rock” (Roxbury Drive în Beverly Hills, de fapt), faptul că era foarte bogat şi că a fost un băiat rău, că tatăl i-a murit când el era mic, faptul că avea o casă mare cu piscină deşi a în crescut în sărăcie, faptul că fuma şi că a lucrat la o agenţie etc.

Familia lui Ryan s-a decis în cele din urmă să o contactateze pe cea a lui Martin Marty, deoarece era imposibil de verificat de către părinţii băiatului atâtea detalii precise pe care le furniza. Și în cele din urmă, tot ceea ce a spus s-a dovedit a fi corect!

Dar cea mai şocantă dezvăluire a fost aceea că actorul va muri la vârsta de 61 de ani, numai pentru a fi reîncarnat în copil. Martin a murit la vârsta de 59 de ani! S-a descopeit însă, mai târziu, că certificatul actorului era incorect şi că Ryan nu minţise…
De-a lungul anilor, Ryan şi-a pierdut treptat amintirea a ceea ce el consideră a fi “viața lui anterioară”.

Content Protection by DMCA.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *