Vederea pe timp de noapte nu va mai fi o problemă!

Vederea pe timp de noapte nu va mai fi o problemă!

5.00 avg. rating (99% score) - 1 vote

Vederea pe timp de noapte nu va mai fi o problemă (1)Un grup de cercetători independenți a pus la punct un tratament pentru a vedea pe timp de noapte. Produsul a fost testat pe un cobai.

A vedea la fel de bine pe timp de noapte ca şi în ​​timpul zilei, acum este de domeniul fantasticului şi ţine mai mult de super-eroi. Un produs a fost dezvoltat de un grup de bio-hackeri, cercetători independenți. Noua tehonologie a fost testată pe un cobai care a putut vedea pe timp de noapte ca în plină zi. Experimentul, realizat în afara oricărui cadru academic a fost realizat într-un garaj amenajat.

Vederea pe timp de noapte nu va mai fi o problemă (2)Dar testul a fucţionat! Rezultatele, publicate în Science for the Masses, arată că testul a funcţionat, cobaiul văzând perfect pe timp de noapte. El a primit în ochi un lichid, clor E6, un fel de clorofilă care se găseşte în unii pești vii de adâncimi și capabili de a accentua luminozitatea.

În timpul testului, pacientul a fost totuşi îngrijorat: “Lichidul a făcut viziunea mea încețoșată și întunecoasă, înainte de a se dizolva în ochii mei”, a spus Gabriel Licina, un cercetător în biochimie care s-a oferit voluntar pentru a testa produsul.

O oră mai târziu, el a avut o vedere normală, cu excepția faptului că în întuneric complet, a fost capabil să identifice persoanele sau formele la o distanță maximă de 50 de metri, cu 100% reuşită, față de 33% pentru o fiinţă echipată cu o viziune clasică.
În lucrările lor, cercetătorii s-au bazat exclusiv pe documentația care arăata că șobolanii au suferit deja acest test, spune unul dintre oamenii de ştiinţă, Jeffrey Tibbets.

Dar vor avea loc şi alte teste în laboratoare echipate. Iar dacă acestea se vor dovedi concludente, viziunea de noapte ar putea fi utilizată în operațiuni militare, sau de salvare în condiții dificile.

Content Protection by DMCA.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *