Baze germane secrete la Polul Nord?

Baze germane secrete la Polul Nord?

5.00 avg. rating (99% score) - 1 vote

Agenţiile de informaţii au dezvăluit că existau cel puţin 9 baze secrete germane unde se fabricau farfurii zburătoare. Ele sunt situate în regiunile: regiunea La Pampa în sudul Anzilor (Argentina), zona triunghiulară de la Bahia, Blanca Cordoba şi Salta, Chili Tormina (Sicilia), Johannesburg (Africa de Sud), lacul Taymyr (Siberia de Nord), Milano, Reno (Nevada).

Hitler era un fervent încrezător în rasa ariană. Încă din tinereţea sa, era convins că această rasă venea dintr-o ţară mitică care se găsea la Polul Nord, în regiunile Pământului găunos. El simţea că primii germani nordici au venit din această lume interioară, apoi au migrat de la Polul Nord spre ţinuturi mai îndepărtate.

Hitler a fost fidel acestei idei toată viaţa, iată de ce a ordonat de a fabrica un submarin special pentru explorarea Polului Nord.

 Călătoria lui U – 209

 În timpul anului 1943, s-au schiţat anumite hărţi şi s-au făcut unele speculaţii pentru expediţie. Hitler credea că submarinul era mijlocul ideal pentru a trece deschiderea de la Pol. În mai 1943, submarinul german U – 209 a părăsit portul Kiel din Germania, având drept destinaţie regiunea polară din nord. Misiunea sa era aceea de a găsi şi de a intra în deschiderea de la Polul Nord şi de a lua contact cu civilizaţia ariană care trăieşte în interiorul Terrei.

Pe cât de fantastic părea, acest ordin secret venind de la Hitler era o parte a schemei pentru a se asigura de ajutorul rasei ariene. El dorea să se servească de ei pentru a produce o super rasă care putea, într-o zi, de a conduce lumea.

Arhivele navale germane ale celui de-al Doilea Război Mondial, revelează că U – 209 a plecat în mai 1943. Totuşi, mai târziu s-a notat că la Kiel se găsea un alt U – 209!! Se ştie că acest submarin era foarte solid şi că era considerat extrem de sigur.

Au existat zvonuri potrivit cărora Hitler şi câţiva membrii apropiaţi ai echipei sale au plecat într-un asemenea submarin, spre o bază presupus stabilită sub un strat de gheaţă la Polul Nord.

nazi-ufo1

Adolf Hitler a dat ordin comandantului acestui submarin, Heinrich Brodda, de a intra în deschidere, traversând marea barieră de gheaţă. Ordinele sale indicau că după ce a trecut de această zonă de gheaţă, va găsi o imensă mare deschisă, de apă caldă.

În acest moment critic al călătoriei acul busolei lor va începe să se încline. Odată intraţi în deschiderea de la Polul Nord, vor descoperi un mare bazin de apă dulce.

Apropiindu-se de această zonă, a apărut un semnal straniu pe sonarul submarinului, care indica faptul că ceva se găsea la doar câteva sute de metri în faţa submarinului german şi cursa sa era paralelă cu a acestuia!!

nazi-ufo-flying-saucer-3

Comandantul Brodda şi doi dintre ofiţerii aflaţi sub ordinele sale au presupus că semnalul era de la o balenă. Ei au decis de a-l urmări şi au fost surprinşi când au ieşit la suprafaţă de a vedea, nu o balenă, ci un submarin de patrulare Erdian.

Călătorind timp de mai multe sute de kilometri de-a lungul râului au ajuns la un oraş mare. În interiorul zidurilor acestei lumi magnifice, germanii au descoperit o civilizaţie extrem de avansată. Pentru că nu mai aveau nicio dorinţă de a reveni în lumea de la suprafaţă, au rămas acolo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *