O fiinţă necunoscută în apele Antarcticii

O fiinţă necunoscută în apele Antarcticii

5.00 avg. rating (99% score) - 4 votes

Se pare că primele mărturii datează din anul 2007, atunci când marinarii de la guvernul japonez, care efectuau activităţi de cercetare privind balenele ar fi văzut creatura ciudată şi foarte mare lângă Antarctica…

După mărturiile lor, în apele reci ale acestei regiuni putem vedea creatura ciudată numită Ningen, ceea ce înseamnă uman. Descrierile sunt toate destul de similare. Aceste creaturi măsoară între douăzeci şi treizeci de picioare în lungime, în funcţie de cei care le-au văzut şi care susţin că ar avea o formă umanoidă.

O fiinţă necunoscută în apele AntarcticiiAceste fiinţe ar avea braţe şi mâini cu cinci degete. Unii spun că au picioare, dar pentru alţii ar fi o coadă cam ca la sirene. Faţa acestora ar avea ochi şi o gură foarte mare. De asemenea, potrivit martorilor, aceste creaturi par să fie pigmentate foarte puţin, de aceea ar fi integral de culoare albă.

Una dintre primele mărturii spune că o echipă de cercetători ar fi văzut de departe una din aceste creaturi. Iniţial, au crezut că este vorba de un submarin, astfel încât s-au dus cu barca în direcţia acestei forme enigmatice.

Dar când au ajuns aproape, şi-au dat seama că ceea ce au văzut nu era un submarin, ci o fiinţă vie. În cele din urmă, după câteva momente creatura a plonjat în apele îngheţate ale Antarcticii…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *