Nina Dobrev

Nina Dobrev

5.00 avg. rating (99% score) - 3 votes

Superba actriţă bulgaro-canadiană Nina Dobrev (născută Nina Constantinova Dobreva, la 9 ianuarie 1989) a jucat rolul lui Mia Jones, mama adolescentă singură în Degrassi: The Next Generation, până la sezonul al şaselea. În prezent, ea joacă rolul Elena Gilbert în serialul de televiziune The Vampire Diaries.

Nina Dobrev. Foto de Tomdog Cropped by LeeGer, sursa Wikipedia.

Nina Dobrev s-a născut în Sofia, Bulgaria. S-a mutat în Canada, unde a trăit în Toronto, Ontario. Mama ei este artistă iar tatăl este un specialist în calculatoare. Actriţa are un frate mai mare, Aleksander, care studiază pentru a deveni inginer.

A absolvit JB Tyrrell Sr. Public School şi Wexford Collegiate School for the Arts din Scarborough, Ontario.

De la o vârstă foarte tânără, ea a arătat un mare entuziasm şi talent pentru arte, dans, gimnastică, teatru, muzică, arte vizuale, şi mai ales actorie. A fost descoperită la şcoala Dean Armstrong Acting de către mai multe agenţii din Toronto.

Ninei îi place să călătorească şi a vizitat Europa de plăcere. Joacă volei, înnoată, face alpinism, snowboarding, călărie etc. Dar mai presus de orice, este atrasă de marea ei pasiune, actoria şi caută să-şi înţeleagă personajele cât mai bine.

Content Protection by DMCA.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *