Sara Evans

Sara Evans

5.00 avg. rating (99% score) - 1 vote

Sara Evans este o cântăreaţă americană de muzică country şi compozitoare de mare succes.

Autor foto Mass Communication Specialist 3rd Class Mandy Hunsucker, U.S. Navy, sursă Weikipedia.

S-a născut în Boonville, Missouri, în 1971. A crescut la o fermă de lângă New Franklin. Doi dintre fraţii ei au început să cânte la instrumente atunci când Sara avea numai patru ani, iar mama ei a descoperit că aceasta putea să cânte.

Când avea 16 ani, a început să cânte în fiecare sâmbătă seara la un club de lângă Columbia, apoi să dea concerte. În 1991 s-a mutat în Neshville, capitala muzicii country, unde s-a întâlnit cu un muzician din Oregon, pe nume Craig Schelske (mai târziu va deveni soţul ei) care avea o formaţie împreună cu doi dintre fraţii lui. S-a dus cu ei în Oregon în luna mai 1992, dar în 1995 s-a reîntors în Neshville, Tennessee pentru înregistrări.

La sfârşitul anului 1995, compozitorul Harland Howard a auzit-o pe Sara Evans cântând un nou demo al piesei clasice I’ve Got a Tiger by the Tail şi i-a spus: „Fetiţo, te-am căutat de ani de zile să-mi cânţi muzica. Tu eşti mare!”

Curând, banda cu înregistrarea cântecului a ajuns la RCA, care a lansat versiunea ei retro, marcând de fapt debutul trupei Three Chords and the Truth în 1997. Deşi nu a avut un impact comercial, a fost lăudată de critici.

Pentru al doilea album al ei, Sara Evans a încercat să aleagă piese country contemporane, iar piesa No Place That Far a fost propulsată repede pe locul 1. La fel ca şi piesa care dă titlul celui de-al treilea album al ei, Born To Fly. În 2005 a scos albumul Restless.

 

Autor User:Jeremy112233, sursă Wikipedia.

Doi ani mai târziu, Sara a realizat Real Fine Place şi primul ei single, intitulat A Real Fine Place to Start, care a ajuns numărul 1. În 2006, Perfect a urcat în Top 10 şi a câştigat premiul pentru cel mai bun vocalist feminin al Academy of Country Music.

În toamna anului 2006, Sara Evans a apărut în câteva episoade la ABC’s Dancing With the Stars, dar a ieşit din spectacol după ce a depus cererea de divorţ de Schelske.

La 14 iunie 2008, cântăreaţa Sara Evans s-a căsătorit cu Jay Barker, în Franklin, Tennessee, copiii lor fiind martori la acest fericit eveniment. Ei locuiesc în Mountain Brook, Alabama, o suburbie a oraşului Birmingham.

Discografie
1997  Three Chords and the Truth
1998   No Place That Far
2000   Born to Fly
2003   Restless
2005   Real Fine Place
2007   Greatest Hits
2011   Stronger

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *