Americanii deţin tehnologie extraterestră încă de la incidentul Roswell

Americanii deţin tehnologie extraterestră încă de la incidentul Roswell

5.00 avg. rating (99% score) - 1 vote

Mulţi cercetători ai fenomenului OZN susţin că între anii 1940 – 1950, guvernul Statelor Unite a lucrat pe tehnologie extraterestră. Mai multe tipuri de oameni, care pretind că au fost angajaţi pentru scopurile lui, au depus mărturie despre ceea ce au văzut. otherroswell2
Poveștile lor sunt adesea nerealiste, dar interesante. Sunt oare adevărate sau avem de-a face cu o manipulare la scară uriaşă? Există civilizaţii extraterestre avansate care ne vizitează din negura timpului?
Iată o mărturie:

“Am vorbit cu Don Phillips, care a lucrat la Lockheed Corporation [producător american de aviație și industria aerospațială] la Disclosure Project, el ne-a spus că aceste OZN-urile erau enorme și că erau capabile să se miște, de a se opri și de a face viraje la 60 de grade, 45 de grade, sau 10 de grade, apoi să se întoarcă imediat. ”
“Când am lucrat la Skunk Works [una dintre diviziile companiei Lockheed] cu Kelly Johnson, am semnat un acord cu guvernul să păstrez tăcere cu privire la aceasta. Am făcut cercetări asupra tehnologiei anti-gravitaționale. Ştiam că existau nave capturate în timpul accidentului de la Roswell din 1947, erau reale. Şi, da, într-adevăr posedăm într-adevăr tehnologiile lor. Şi, da, ne-am pus într-adevăr pe treabă … Le cunoşteam sub numele de industria invizibilă. Le numeam de asemenea, tehnologie neagră, sau ascunsă.
Cunoștințele pe care le am despre aceste tehnologii mi-au venit dintr-o navă care a fost capturată pe Pământ. Nu am văzut nava, nici trupurile, dar cunosc cu siguranță oameni care le-au văzut. Nu există nicio îndoială că există ființe venind din afara planetei noastre. Aceste persoane sunt extratereștri ostili? Ei bine, în cazul în care erau ostile, cu armele lor, ar fi putut să ne distrugă cu mult timp în urmă ….
Aceste lucruri aveau scanere portabile, care scanau a corpul și determinau în ce condiție era. Am putea, de asemenea, folosi același scaner. Vă pot spune personal că am lucrat la asta. Între altele, îi posedam pe cei care puteau diagnostica şi vindeca cancerul.
Unul dintre obiectivele pe care mi le-am stabilit când am început compania mea de tehnologie în 1998, a fost de a sublinia tehnologiile care ar putea curăța aerul și de a ajuta să se scape în fine de toxine și în cele din urmă să se treacă peste necesitatea de a utiliza combustibili fosili. Da, e timpul. Pot să vă spun personal că acest lucru a început deja. În timpul aterizării lui Apollo, Neil Armstrong a spus: “Ei sunt aici. Ei sunt acolo și putem vedea dimensiunea navelor lor. Și este evident că nu le place să fim aici.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *