Cel mai vizibil şi cel mai tangibil dintre misterele lumii

Cel mai vizibil şi cel mai tangibil dintre misterele lumii

5.00 avg. rating (99% score) - 3 votes

Cercuri din lan sunt figurile stranii care se găsesc pe câmpuri dimineaţa. Misterul rămâne în întregime, cu toate că au fost lansate mai multe ipoteze privind desenele foarte compexe care apar în lanuri.

De origine necunoscută, aceste imense desene se formează foarte rapid şi fără zgomot, adesea la trecerea unor mici sfere de lumină, pretutindeni în lume. În ritm de unul pe zi, între mai şi septembrie 2002, aceste desene apărute brusc exprimă o cunoaştere superioară a matematicii.

Cel mai vizibil şi cel mai tangibil dintre misterele lumii

Dar care sunt faptele anormale?

Complexitatea lor sugerează utilizarea unei aparaturi complexe. Ori, nimeni din împrejurimile unde au apărut desenele nu a văzut sau auzit nimic.
Talia lor presupune faptul că nu au putut fi desenate într-o singură noapte.
Plantele nu sunt tăiate ci culcate şi sunt orientate în mai multe straturi, întrepătrunse, ca şi cum ar fi fost aranjate.
Plantele atinse de figură au suportat modificări biologice. În unele cercuri din lan au fost descoperite numeroase muşte moarte lipite de boabe.

Cerealele nu sunt călcate sau zdrobite, firele nu sunt sparte, ele sunt pliate la joncţiunea tubulară prin supraîncălzire, singura explicaţie dată de biologi acestui fapt fiind o încălzire printr-un fascicol de micro-unde. Grâul a continuat să crească. Ceea ce noi suntem incapabili de a reproduce.
Marginile desenelor sunt libere şi limita desenelor este perfect regulată.

Cerealele nu sunt culcate la sol prin hazard: ele sunt împletite şi băgate unele în altele pe straturi succesive, astfel încât marea regularitate a aliniamentului spicelor paralele este pusă în evidenţă prin fenomene optice de irizare la fotografii aeriene sau văzute de sus.

În falsele cercuri din lan realizate de oameni, firele de grâu sunt sfărâmate şi sparte prin mersul picioarelor sau al altor obiecte folosite pantru a culca lanul de grâu. Nu s-a observat nicio utilizare a micro-undelor. Firele de grâu nu au fost curbate ca în cazurile adevărate, iar desenele în lan făcute de om nu au precizia de muncă geometrică fină a cercurilor misterioase.

Content Protection by DMCA.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *