Condiţia terifiantă a sclavilor în Statul Islamic

Condiţia terifiantă a sclavilor în Statul Islamic

5.00 avg. rating (99% score) - 1 vote

Statul Islamic este din ce în ce mai diabolic. Recent, ONU a aflat şi cât costă sclavii din gruparea jihadistă. Între 100 și 150 de euro pentru copii sclavi. Un pic mai puțin pentru femei de peste douăzeci de ani.
Un reprezentant al Organizației Națiunilor Unite a avut în mână o listă de tarife pentru sclavii sexuali stabilită de jihadiștii din Daesh.

sclave2
Grupul islamist oferă copii cu vârsta cuprinsă între 1-9 ani contra sumei de 150 de euro; 110 de euro pentru o adolescentă și mai puțin pentru femei în vârstă de douăzeci de ani sau mai mult!
Potrivit agenţiei Bloomberg, aceasta ar fi primit un document care conține o listă de prețuri pentru sclavii capturaţi.
“Fetele sunt tranzacționate ca barilii de petrol, spune Zainab Bangura, un reprezentant al unui site care a pus mâna pe un asemenea document tulburător. O fată poate fi cumpărată și vândută de cinci sau șase oameni diferiți. Uneori combatanți vând fetele familiilor lor, în schimbul a câteva mii de dolari răscumpărare.”
Dar vânzările sunt organizate în funcție de importanța socială a cumpărătorului.
Liderii aleg primii viitorii lor sclavi, apoi, este rândul notabililor din regiune cărora le lasă libertatea să liciteze. În cele din urmă, oamenii rămași sunt apoi oferiţi luptătorilor din Statul Islamic.
Agenţia Bloomberg a publicat o copie a grilei tarifare autentificată de Organizația Națiunilor Unite.
“Au mașini, au un program”, spune Zainab Bangura. “Au, de asemenea, un manual privind modul în care ar trebui să trateze aceste femei. Au o agenţie matrimonială care organizează toate aceste căsătorii și vânzarea de femei. Totul este listat”.

Content Protection by DMCA.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *