Descoperiri senzaţionale

Descoperiri senzaţionale

4.67 avg. rating (94% score) - 6 votes

Din când în când, Pierre Tréand găseşte în regiunea Tricastin silexuri tăiate cu aspect verde-albăstrui, a căror datare este imposibilă. Ele sunt calificate atipice.

Marele lor număr şi uimitoarea diversitate, dar şi faptul că talia lor nu corespunde tehnicilor preistorice clasice perfect identificate, stârnesc mari semne de întrebare.

În 1986, Tréand a descoperit primul silex sculptat într-un strat sedimentar de artefacte, la Serre de Brigoule. Situl este datat din burdigalin, o subdivizie a Terţianului, unde nimeni nu s-ar fi putut aştepta să se găsească artefacte deoarece, oficial, este imposibil ca omul să fi putut exista în timpuri atât de vechi (oficial, omul a apărut în Cuaternar). Şi totuşi…

Descoperiri senzaţionale

Aceste artefacte sunt opera unei umanităţi necunoscute dispărute. Gravurile despre aceste obiecte din silex arată, în plus, dinozauri!! Dar ni se spune că toţi au dispărut acum 65 de milioane de ani.

În Franţa, la Loir-et-Cher, s-au descoperit silexuri tăiate în sedimente aquit aniene datând de 23 de milioane de ani! Sunt descoperiri extraordinare, care pot schimba radical datele istoriei.

Dar ele deranjează… De ce? Pentru că se pune în discuţie însăşi apariţia omului pe Terra!

Oare este mai vechi cu mult decât se ştie? Au trăit cu adevărat oameni în perioada dinozaurilor? S-au luptat cu ei?

Content Protection by DMCA.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *