Fatima, 1917, un miracol

Fatima, 1917, un miracol

5.00 avg. rating (99% score) - 2 votes

Fatima este un eveniment extraordinar cunoscut ca un adevărat miracol în lumea creștină, ocult, sau o impostură gigantică, o halucinație colectivă a 70.000 de martori. În 1917, imposibilitatea de a da o cauză națională nu a lăsat decât una paranormală sau o halucinație contagioasă, infirmată de martorii naivi.

Fatima, 1917, un miracol
Oamenii martori la eveniment

La Fatima, a fost un miracol anunțat cu trei luni înainte, pentru a fi pregătit publicul să se adune într-un loc precis, la Cova de Iria, pentru un spectacol complet irațional de zece minute care nu putea fi interpretat în acea epocă decât ca un miracol, apoi ca un eveniment cu OZN. Existau martori chiar și la 20 de km. Dar cuvântul și conceptul de OZN era total necunoscut. La 13 mai 1917, cu 30 de ani înainte ca fondatorul său, Kenneth Arnold să-l instaureze, prin observația sa deasupra muntelui Rainier, când a văzut primele farfurii zburătoare. Abia după 30 de ani de oservații neîntrerupte s-a putut înțelege Fatima, unde trei “obloane”, dansau în soare, precum și perturbările atmosferice reprezintă o caracteristică a fenomenului OZN: suflu și ridicarea prafului la sol, strălucire, arborii fremătând, scăderea luminii și temperaturii, tunete, coloane de fum, glob luminos, îngeri, analogie între extaz și apropiata întâlnire, disc argintiu evoluând în aer cu manevre sofisticate, schimbări iute de unghi, rotație rapidă, coborâre ca o frunză moartă sau în zigzag, fascicole luminoase, opriri fără frânare, iluminarea peisajului și a asistențelor, chiar și a ochiilor, în portocaliu, albastru, verde. Cei 70. 000 de martori udați de ploaie și emoționați, timp de zece minute, au trăit extazul. Un miracol!

Concluzia: la Fatima s-a interpus un OZN între nori, Soare și Cova de Iria. Este un semnal extraterestru, cea mai mare operație de comunicare din toate timpurile (deși Biserica a considerat că lumea a asistat la o minune divină). După 1917, următoarea fază a avut loc în iulie 1947, adică după 30 de ani. Oare extratereștrii au mizat enorm pe utilizarea religiei și pe credulitatea umană, pentru a lua contact cu noi, folosindu-se de o strategie ingenioasă?

Strategia lor este ce a unei civilizații extraterestre superioare și pe care ar trebui să o adoptăm dacă, într-o zi, ne vom apropia de o planetă locuită. De obicei, ei anunță iminența unui contact. Caracterul extraterestru demonstrtiv de la Fatima pare deci ușor de acceptat, în comparație cu varianta mistică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *