Magie

Gustavo Rol, un mare mister

0 210
5.00 avg. rating (99% score) - 1 vote

S-a născut la Torino la 20 iunie 1903. Gustavo Rol este considerat cel mai mare clarvăzător al secolului XX, uneori privit ca mediu sau vrăjitor, capabil de lucruri extraordinare.

A putut să efectueze călătoria în timp, să citească gândurile, să materializeze sau să dematerializeze obiecte, chiar şi animale, să picteze fără a atinge cumva pânza etc.

Pe scurt, pentru acest om nu exista nicio limită. Există numeroase mărturii despre capacităţile lui extraordinare. Spunea des că nu există imposibilul pe pământ. A reuşit să dezvolte posibilităţi umane care ne depăşesc, se crede.

Gustavo Rol

Gustavo Rol Sursă foto: Wikipedia

În jurnalul lui a scris o frază misterioasă: „Am descoperit o lege teribilă care conectează culoarea verde, a cincea muzicală şi căldura…”

Dar nu a explicat-o niciodată. Era un personaj enigmatic însă dotat cu simţulu umorului. A marcat spiritul mai multor persoane cu care s-a intersectat de-a lungul existenţei lui, cum ar fi Einstein, Cocteau, Picasso, de Gaulle. Hitler, care a auzit de darurile lui a dorit să-l cunoască.

Gustavo Rol a vrut să ne facă conştienţi de faptul că tot ceea ce este în jurul nostru nu este decât o iluzie şi că există o altă realitate. Mulţi cred sincer că el a găsit acea parte de divinitate care se găseşte în noi. Despre el, Federico Fellini a spus: „Acest om este cel mai decorcentant din câţi am cunoscut vreodată. Posibilităţile lui sunt atât de mari, încât merg până dincolo de facultăţile altora de a se uimi.”

Content Protection by DMCA.com

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Banner-300x150-Strega
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1

Urmariți-ne pe Twitter!

Video country music

Enigme

Showbiz

Dosarele crimei

Videoclipurile săptămânii

Conspirație

Credință

Spiritualitate

Mitologie

Legende

Publicitate

Publicitate
Flag Counter

Susține acest site cu o donație!