Îngerul păzitor din spitalul Regal din Chester

Îngerul păzitor din spitalul Regal din Chester

4.00 avg. rating (84% score) - 3 votes

Se crede că spitalul Regal din Chester adăposteşte un înger păzitor care veghează asupra bolnavilor. Countess of Royal Hospital din Chester, Cheshire, Marea Britanie, s-a deschis în 1829. La început se numea Lunatic Asylum Building şi adăpostea nebuni. Numele sub care a devenit însă celebru l-a căpătat la 30 mai 1984 şi a fost dat de Prinţul Charles şi de Prinţesa Diana.

Îngerul păzitor din spitalul Regal din ChesterUna din întâmplările care au avut loc recent aici a întărit ideea că spitalul ar fi protejat de un înger păzitor. Chris Leadbetter şi-a vizitat bunicul, Bob Large, operat de cancer de rinichi şi vezică urinară.
Chris l-a fotografiat pe bunicul său. Pe clişeu a descoperit în fundal o apariţie ciudată, dar foarte distinctă. Două femei vorbeau, iar silueta unei femei transparente acoperită cu un văl se afla între ele.

Jurnaliştii de la Daily Mail l-au intervievat pe tânăr: “Nu am văzut această apariție decât la o săptămână după ce am făcut fotografia dorind să șterg unele imagini din telefonul meu. Mi s-a urcat părul în cap! Toată familia mea se afla în stare de șoc. ”

El a adăugat: “Unii oameni mi-au spus că trebuia să fie o reflecție. Dar nu era nimic care ar fi putut să o facă. Nu exista nicio sticlă sau oglindă între bunicul meu și apariţie.”

Personalul din spital a declarat însă că apriţia fantomatică misterioasă nu reprezintă un caz izolat. Îngerul păzitor din spitalul din Chester a fost zărit în repetate rânduri la marginea vreunui pat unde se găsea un om grav bolnav iar mulţi pacienţi s-au vindecat “miraculos” după vizita divină, cu toate că sufereau de boli incurabile.

Deși fusese diagnosticat cu un cancer în fază terminală, oricât de ciudat ar putea părea, starea de sănătate a bunicului lui Chris “s-a îmbunătățit considerabil și a fost capabil să părăsească spitalul și meargă la domiciliu pentru a se vindeca”, în urma acestei întâmplări.
Medicii îl anunţaseră că nu mai avea decât câteva zile de trăit. Bob Large a conchis fericit:” Sunt sigur că era îngerul meu păzitor!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *