Geopolitica

ISIS plănuieşte să comită atentate pe teritoriul SUA

0 14
5.00 avg. rating (99% score) - 1 vote

Teroriştii din gruparea ISIS şi-au stabilit baza la aproximativ 8 mile (12,8 km) de granița SUA, într-o zonă cunoscută sub numele de “Anapra”, situată la vest de Ciudad Juárez, statul mexican Chihuahua. Altă celulă teroristă ISIS se găseşte la vest de Ciudad Juárez, în Palomas portoricană şi vizează noile oraşe din Mexic Deming și Columbus, cu un acces liber spre Statele Unite ale Americii, spun surse bine informate.

teroristiSăptămâna trecută, în timpul unei operațiuni comune bine dirijată, armata mexicană și oficialii federali de aplicare a legii au descoperit documente în limba arabă și urdu, precum și “planuri” ale faimoasei Fort Bliss, baza extrem de importantă care adăposteşte Prima Divizie Blindată a Armatei SUA. Agenţii au pus mâna pe covoare de rugăciune musulmane şi pe documentele în curs ale operației.
Poliția și sursele sale de informații raportează că zona din jurul Anapra este dominată de cartelul Vicente Carrillo Fuentes (alias El Viceroy) “Cartelul lui Juarez”, La Linea (braţul armat al cartelului) și Barrio Azteca (o bandă formată inițial în puşcăriile din El Paso). Controlul cartelului zonei Anapra a făcut o înţelegere operaţională extrem de periculoasă și ostilă pentru armata mexicană și operațiunile poliției federale.

Potrivit acestor surse, “coioţii” implicați în traficul de persoane și de muncă pentru Cartel de Juarez, i-ar fi ajutat pe teroriștii din Statul Islamic al Irakului și Levantului (ISIS) să se deplaseze pe cărări ştiute numai de ei prin deșert și peste graniță între Santa Teresa și Sunland Park din New Mexico.
La est de El Paso și de Ciudad Juárez, “coioţii”, susținuţi de înțelegerea cartelului pe care îl reprezintă, i-au trecut pe teroriștii din ISIS prin granița poroasă situată între Acala și Fort Hancock, Texas. Aceste locaţii specifice au fost vizate în mod special de ISIS pentru operațiunile sale, datorită prezenței slabe a forțelor de poliție din această zonă, relativ calmă care oferă paradisuri pentru contrabanda de droguri pe scară largă.

isis
Sursele de informații din Mexic raportează faptul că ISIS intenționează să utilizeze instalațiile aeroportuare și căile ferate din Santa Teresa, New Mexico (un port de intrare în Statele Unite).
Ele mai precizează că ISIS are “supraveghetori” stabiliţi în munții din est Potrillo New Mexico pentru a ajuta la operațiunile de trecere a frontierei de către teroriști.
ISIS face recunoașteri în universitățile regionale, la instalaţiile de rachete White Sands, la instalaţiile guvernamentale Alamogordo, New Mexico, Fort Bliss şi la instalaţii electrice din apropiere de Anapra și Chaparral, New Mexico.
Recent, Breitbart a scris că ISIS a lansat un videoclip despre atacul care a avut loc la 9/11 chiar pe pământ american. Un raport al Judicial Watch sugerează că ameninţarea teroristă este mult mai reală decât s-ar fi imaginat, la prima vedere.
Prezenţa jihadiştilor chiar în imediata apropiere a teritoriului SUA reprezintă o ameninţare directă care pune pe gânduri forţele militare ale acesteia şi impune o operaţie militară imediată pentru neutralizarea pericolului iminent.
Unul dintre scenariile de groază prevede că terorişti sinucigaşi s-ar infiltra în SUA şi ar comite atentate în mall-uri, zone intens populate, şcoli în scopul de a semăna panică şi teroare, acţiuni pline de atrocităţi inimaginabile.

Content Protection by DMCA.com

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Banner-300x150-Strega
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1

Urmariți-ne pe Twitter!

Video country music

Enigme

Showbiz

Dosarele crimei

Videoclipurile săptămânii

Conspirație

Credință

Spiritualitate

Mitologie

Legende

Publicitate

Publicitate
Flag Counter

Susține acest site cu o donație!