Stiinta

Locuitorii din paleolitic din insulele Britanice beau din cranii umane

0 665
5.00 avg. rating (99% score) - 1 vote

Locuitorii din paleolitic din insulele Britanice beau din cranii umane (2)Locuitorii din paleolitic din insulele Britanice beau din cranii umane (1)Oamenii de ştiinţă britanici au publicat un studiu interesant după ce au studiat cu atenţie oasele provenind din perioada Paleoliticului superior găsite într-o peșteră din Marea Britanie.
Studiul, publicat în Public Library of Science, se referă la oasele găsite în peştera Gough, în Somerset, care sunt vechi de 14.700 ani.

Cu toate acestea, testele efectuate de cercetătorii de la Muzeul de Istorie Naturală din Londra și de University College din Londra (UCL), demonstrează că în acest loc, corpurile umane făceau obiectul unor manipulări atente post-mortem și că persoanele care locuiau în peşteră au folosit craniile celor morți ca să bea.

Referitor la cranii studiate, studiul demonstrează într-adevăr că aceşti oameni primitivi au separat osul maxilarului și osul feţei cu mare atenție. Marginile acestor cranii erau şlefuite, aparent pentru a fi folosite ca un recipient pentru băut.

Testele efectuate pe unele oaselor arată de asemenea că măduva osoasă era îndepărtat în scopuri de consum!

Content Protection by DMCA.com

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Banner-300x150-Strega
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1

Urmariți-ne pe Twitter!

Video country music

Enigme

Showbiz

Dosarele crimei

Videoclipurile săptămânii

Conspirație

Credință

Spiritualitate

Mitologie

Legende

Publicitate

Publicitate
Flag Counter

Susține acest site cu o donație!