Geopolitica

Manevre militare în Rusia centrală şi Crimeea

0 50
5.00 avg. rating (99% score) - 1 vote

Armata rusă a declarat că a început manevrele militare care implică forțe mari aeropurtate și rachete în centrul Rusiei, după ce a terminat exerciții militare majore în Crimeea, peninsula ucraineană fiind anexată de Moscova în 2014.
“Peste 2.000 de parașutiști vor participa la exerciții de forțe aeropurtate,” în regiunile Ryazan și Pskov (în centrul ţării), a declarat Ministerul Apărării rus într-o declarație.

South_Ossetia_war_russian_tankLa aceste exerciţii militare vor participa, pentru două zile, 20 de avioane Ilyushin-76, a declarat un purtător de cuvânt al Forțelor Aeriene Ruse, colonelul Igor Klimov, citat de agenția publică RIA Novosti.
Între timp, aproximativ zece regimente de rachete au început manevrele din centrul și vestul țării pentru a se antrena în special pentru instalarea sistemelor pe teren și mascarea pozițiilor lor.
De la începutul anului, armata rusă a efectuat mai multe manevre în sud-vestul Crimeei unde există o mare bază navală rusă la Sevastopol, a flotei Mării Negre, fondată de împărăteasa Ecaterina a II-a.

Content Protection by DMCA.com

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Banner-300x150-Strega
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1

Urmariți-ne pe Twitter!

Video country music

Enigme

Showbiz

Dosarele crimei

Videoclipurile săptămânii

Conspirație

Credință

Spiritualitate

Mitologie

Legende

Publicitate

Publicitate
Flag Counter

Susține acest site cu o donație!