Insolit

Monstrul din New Delhi

0 64
5.00 avg. rating (99% score) - 1 vote

În mai 2001, Poliţia din New Delhi a primit rapoarte menţionând faptul că o fiinţă având aparenţa unei maimuțe a apărut peste noapte în capitala Indiei și a atacat oamenii.

Homme-singe de New DelhiMărturiile au fost adesea diferite, dar au descris un monstru măsurând 1,20 m, acoperit cu păr gros negru, purtând o cască de metal cu fața descoperită, agitând gheare metalice, cu ochii roşii luminoşi și purtând o haină cu trei butoane pe piept.
Multe persoane s-au plâns că au fost zgâriate și doi oameni chiar şi-au pierdut viața, sărind de pe clădiri, aparent după ce au fost urmăriţi de această ființă. Poliția, exasperată, a împrăştiat portretul robot al fiinţei care teroriza oraşul pentru a fi capturată.
Pe data de 15 mai, o femeie însărcinată a auzit că vecinii ei l-au văzut pe Omul-maimuță și a căzut pe scări. Mai târziu, un mistic hindus rătăcitor a fost aproape linşat de o mulțime furioasă care l-a confundat cu omul-maimuţă.
Pe 18 mai, un şofer de camionetă a fost atacat şi a suferit mai multe fracturi din partea agresorilor care l-au confundat cu cel care le teroriza oraşul.
Până la urmă nu s-a capturat sau fotografiat niciun om-maimuţă iar panica s-a diminuat. S-a dedus că zgârieturile victimelor au fost cauzate de pisici, șobolani sau maimuțe.

Content Protection by DMCA.com

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Banner-300x150-Strega
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1

Urmariți-ne pe Twitter!

Video country music

Enigme

Showbiz

Dosarele crimei

Videoclipurile săptămânii

Conspirație

Credință

Spiritualitate

Mitologie

Legende

Publicitate

Publicitate
Flag Counter

Susține acest site cu o donație!