Fenomenul OZN

O civilizație extraterestră de tip II a ocupat oare galaxia noastră?

0 1179
5.00 avg. rating (99% score) - 1 vote
soare ozn1

ozn care se alimentează din Soare

Observatoarele solare au fotografiat des diferite structuri aparent solide imense în apropiere de soarele nostru. Sunt aceste obiecte un semn că o civilizație extraterestră de tip II a ocupat deja sistemul nostru solar?

Scara Kardashev, propusă în 1964 de astronomul sovietic Nikolai Kardashev se referă la modul de a clasa civilizațiile prin luarea în considerare a progresului lor tehnologic și de măsurare a consumului de energie. În timp ce o civilizație evoluează, nevoile sale de energie sunt din ce în ce mai mari și caută o sursă de energie inepuizabilă.

Conform astronomului sovietic, civilizaţia noastră ar fi prea tânără pentru a fi capabilă să contacteze altă civilizaţie, care cu siguranţă ar fi mult mai avansată decât a noastră.

O civilizație de tip I de pe scara lui Kardashev exploatează toate sursele de energie disponibile de pe planetă, punând accent pe procesele de producție, cum ar fi energia regenerabilă, fuziune, și în cele din urmă, antimateria.

Pământul este evaluat în jurul 0.73 și va ajunge tipul I în aproximativ 100 de ani.

O civilizație de tip II ar avea capacitatea de a capta aproape în totalitate, dacă nu toată energia produsă de stele din vecinătatea ei. Nivelul tehnologic al acesteia îl depășește de mai multe miliarde de ori pe cel al civilizației de tipul I!

soare ozn 2

ozn care se alimentează din Soare

Mii de ani de progrese tehnologice oferă unei civilizaţii de tipul II materiale exotice sau diferite stări ale materiei, precum și capacitatea de a se alimenta dintr-o stea până la a produce o gaură neagră, pentru a capta marile energii protonice care scapă din cauza curburii provocate de spațiu-timp.

Oamenii de ştiinţă au constatat anomalii fotografiate în Soarele nostru şi au analizat cauzele acestora, iată de ce trag un mare semnal de alarmă.

Content Protection by DMCA.com

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1

Urmariți-ne pe Twitter!

Publicitate

Publicitate

Video country music

Enigme

Showbiz

Dosarele crimei

Videoclipurile săptămânii

Conspirație

Credință

Spiritualitate

Mitologie

Legende

Publicitate

Publicitate
Flag Counter

Susține acest site cu o donație!