O descoperire uluitoare la Krasnodar Krai

O descoperire uluitoare la Krasnodar Krai

5.00 avg. rating (99% score) - 1 vote

O descoperire uluitoare la Krasnodar Krai (2)Oamenii de ştiinţă sau simpli amatori descoperă des, de-a lungul planetei obiecte care în mod normal, potrivit Istoriei actuale acceptate, nu ar trebui să existe.

Mulţi şi-au pus întrebarea dacă Terra nu a mai suportat şi alte civilizaţii avansate până acum. Oare au existat şi nu ştim? Suntem tot mai sceptici cu privire la ceea ce ştim cu adevărat despre trecutul extrem de îndepărtat al planetei pe care locuim.

Urmele descoperite pretutindeni, artefacte uluitoare ne pun mari semne de întrebare, normal. Ce ascunde trecutul sumbru al Terrei? Ce şi cât nu ştim? Câte civilizaţii avansate, nu neapărat umane, au trăit şi au pierit de-a lungul Timpului? Şi cât de avnsate au fost? Au atins expansiunea galactică sau chiar intergalactică?

Recent, oamenii de ştiinţă din Rusia au dat publicităţii o descoperire uluitoare, care a fost făcută în mod accidental, în Krasnodar Krai, zona Labinsk, regiunea Rostov, de către un pescar local, Victor Morozov: o piatră veche de 250 de milioane de ani care are încorporată un microcip! Pare incredibil!

Oare acest obiect straniu a fost lăsat de o expediţie extraterestră interstelară pur şi simplu întâmplător sau este o dovadă incredibilă a faptului că Terra a mai cunoscut cândva o civilizaţie (sau mai multe) avansată? Oamenii de ştiinţă consideră că este vorba de o civilizaţie sofisticată şi foarte avansată.

Misteriosul obiect încorporat în piatră ridică mari semne de întrebare. Şi totuşi, acest obiect straniu care vine din negura timpului există şi nu poate fi ignorat.

Content Protection by DMCA.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *