Fenomenul OZN

Oamenii în negru ameninţă

1 236
5.00 avg. rating (99% score) - 1 vote

homme_en_noirSunt personaje angoasante care au venit de mai multe ori pentru a vizita anumiţi martori ai observaţiilor OZN. Ca un avertisment! “Ei” nu se deplasează pentru fapte minore ci pentru cazuri care au o extremă importanţă pentru ei.

La 26 martie 1880, la Galisteo Junction, la sud de Santa-Fe, New Mexico, patru oameni au văzut un OZN deasupra satului lor. Un obiectiv a căzut, un fel de vas acoperit de hieroglife de neînţeles. Obiectul a fost luat de martori şi dus în singurul magazin din sat, unde a stat două zile, până s-a prezentat un bărbat care îşi zicea “colecţionar” pentru a-l cumpăra. Se spune că le-a oferit o sumă astronomică…

În 1897, în Texas, un “om în negru” s-a interesat de o bucată de metal găsită de martorii trecerii unui OZN după ce acesta a lăsat-o să cadă.
În SUA, la 21 iulie 1947, domnul Dohl, la bordul unei patrule din portul Tacoma, în largul insulei Maury, a văzut şase OZN-uri, din care unul a lăsat să cadă materie. Mai târziu, el a primit vizita unui <om în negru>, care a descris incidentul, la fel de clar ca şi cum ar fi stat alături de martor în timpul observaţiei! Misteriosul personaj i-a intimidat şi i-a cerut să păstrez tăcerea.

“Oamenii în negru”, mesagerii enigmatici ai altor civilizaţii, apar însă şi când cineva, un om de ştiinţă de obicei, depune prea mult zel se privind OZN-urile. Ca şi cum nu ar trebui să ştim despre ce se întâmplă.

Chiar: ce se întâmplă? De ce atâta mister? Dacă “ei” au intenţii paşnice, atunci nu vedem niciun motiv să nu ni se arate oficial. Chestia cu faptul că “nu suntem încă pregătiţi” ni se pare puerilă. Secretul constă din alt motiv, mai grav?

Content Protection by DMCA.com

1 Comment

  1. Ioana 22/09/2020 at 11:17 -  Răspunde

    secretul constă cred în pericolul prăbuşirii religiilor. A credinţelor umane. A unui întreg eşafodaj de superstiţii, prejudecăţi şi, de ce nu, a unui sistem comercial religios construit cu grijă de milenii. Şi nu, nu e un lucru care, în ansamblu, pe plan glbal, să poată fi suportat de majoritatea pământenilor. Că sunt şi excepţii, e altceva. Dar majoritatea oamenilor vor să creadă în zei.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Banner-300x150-Strega
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1

Urmariți-ne pe Twitter!

Video country music

Enigme

Showbiz

Dosarele crimei

Videoclipurile săptămânii

Conspirație

Credință

Spiritualitate

Mitologie

Legende

Publicitate

Publicitate
Flag Counter

Susține acest site cu o donație!