Obiecte neidentificate sub mările Terrei

Obiecte neidentificate sub mările Terrei

5.00 avg. rating (99% score) - 2 votes

Cele din aer, obiectele zburătoare neidentificate se numesc OZN-uri. Ele au fost observate din negura timpului. Dar obiecte neidentificate evoluează şi în mările Terrei, sfidându-ne parcă, de foarte mult timp. După cel de-al doilea război mondial, forţele navale din lumea întreagă au dezvăluit frecvent prezenţa acestor maşinării stranii cu performanţe mult superioare la tot ceea ce posedau ele-însele. Aceste OZN-uri acvatice păreau să prefere anumite locuri speciale ale planetei, dintre care amintim apele scandinave şi coastele Americii de Sud.

Performanţele OZN-urilor acvatice

Mai întâi, trebuie să precizăm că numeroase maşinării nu au nimic misterios. Marile puteri ale lumii îşi petrec timpul pentru a se spiona şi multe dintre aceste maşinării aparţin ruşilor sau americanilor.

Cu toate astea, nu putem să nu vă semnalăm faptul că unele mărturii sunt cu adevărat tulburătoare.

Anumite performanţe şi comportamente ale acestor maşinării acvatice se deosebesc în mod clar de marina tradiţională. Aşa cum se întâmplă şi cu OZN-urile, în aer, care sfidează pur şi simplu flotilele aeriene ale oricărei ţări de pe glob.

ozn sub apa
Captura foto youtube

La începutul anului 1985, Franţa a lansat submarinul Nautilus, capabil de a coborî la 6000 de metri şi posedând viteze de urcare şi de coborâre ridicate. Este vorba de un submarin de buzunar care participă la multiple campanii de explorare a marilor funduri submarine.

Se poate constata că OZN-uri acvatice au performanţe superioare celor create de om. De exemplu, în timpul manevrelor în nordul Atlanticului, în 1963, port-avionul american Wasp şi alte 12 nave au detectat o maşinărie enormă călătorind sub apă cu 150 de noduri (280 km/h). Ea le-a însoţit timp de 4 zile, manevrând în mijlocul lor şi plonjând uneori la adâncimi de 8000 de metri!!! În acea epocă, nicio maşinărie acvatică umană nu putea să coboare la o asemenea adâncime şi să meargă atât de repede. Iar acest lucru este valabil  şi astăzi, în pofida progreselor tehnologice.

 

Câteva exemple de OZN-uri acvatice

În 1978, a avut loc un val de asemenea maşinării în Itlaia, când au fost consemnate peste 500 de raporturi. De-a lungul coastei Adriatice, lista fenomenelor inexplicate cuprindea coloane de apă care se ridicau la 30 m pe o mare calmă, lumini roşii şi albe care urmăreau vasele de pescuit noaptea, maşinării acvatice stranii sub sau la suprafaţa apei, plutind sau plonjând şi provocând interferenţe electrice pe radare, radiouri sau televiziune.

Până la urmă, pescarii au cerut o protecţie militară pentru a ieşi din apă.

La 1august 1962, la ora 23, trei pescari francezi din portul Brusc, din Mediterana, au văzut o lungă maşinărie metalică care se deplasa la suprafaţa apei. La început, au crezut că era vorba de un submarin. Apoi, apa a început să fiarbă în jurul acesteia şi au apărut 12 oameni-broască. Pescarii au încercat să vorbească cu ei însă niciunul nu le-a răspuns. Dar ultimul s-a întors către ei şi i-a salutat. La scurt timp, pescarii au văzut cum maşinăria s-a înălţat, în timp ce luminile pâlpâiau şi straniul submarin a accelerat pentru a deveni curând doar un punct luminos pe cer.

Asemenea activităţi au fost raportate însă pretutindeni. Există numeroase fenomene inexplicabile. În aprilie 1967, doi tineri danezi au văzut o maşinărie lansând mai multe obiecte în Kattegat, la 80 km nord-est de Copenhaga. Ceea ce s-a recuperat s-a dovedit, la analiză, a fi compuşi de oxid de calciu şi « carbon non organic » amestecate cu o materie total necunoscută.

Se pare că multe guverne au acordat o atenţie deosebită tuturor acestor activităţi din mări.

 

De unde vin aceste maşinării?

Nu există nicio teorie ştiinţifică privind toate aceste fenomene subacvatice. În 1970, biologul Ivan T. Sanderson a sugerat că, sub oceane, trăieşte o rasă mai veche decât omenirea, avansată tehnologic. Biologul a dezvoltat o tehnologie care îi permite de a explora fundurile oceanice şi călătoriile interstelare. Iar OZN-uri ar fi creaţia acestei civilizaţii misterioase.

La Sogenfjord, în Norvegia, în 1972, a avut loc vânătoarea unei maşinării stranii, însă s-a soldat cu un eşec. Ufologul John Keela a avansat ideea că “o forţă aeronavală clandestină operează pe această planetă”. El presupune că aceste baze submarine se găsesc în apropiere de cercul polar. Alţi ufologi cred că maşinării venite din alte lumi şi-au stabilit baze în apele noastre. Dar un lucru este clar: mările şi oceanele Terrei sunt încă necunoscute şi nimeni nu ştie cu adevărat ce se ascunde în cele mai mari adâncimi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *