Fenomenul OZN

OZN de 400 km în diametru!

0 1694
2.50 avg. rating (66% score) - 2 votes

La 26 ianuarie 1999, telespectatorii chilieni au fost uimiţi atunci când un post de televiziune a difuzat imagini luate printr-un satelit care arătau un obiect neindentificat în formă de disc măsurând sute de kilometri în diametru.

Imaginile au fost difuzate de Television de la Universidad Catolica (TV – UC) Geostationary Orbital Environmental Satellite 8 (GOES – 8) în două ocazii cu câţiva ani înainte.

Conform ufologului chilian Luis Sanchez Perry, emisia a arătat o fotografie în infraroşu luată prin GOES – 8 la 17 iulie 1992, arătând distinct un obiect imens în formă de disc în spaţiu deasupra Oceanului Pacific chiar la Vest de coastele chiliene. Conform lui Mario Vilches, farfuria zburătoare gigantică măsura 400 de kilometri în diametru.

OZN de 400 km

Imaginile din iulie 1992 au fost capturate de Servicio Aero Fotometrico Ltda, o societate de cartografie din Santiago de Chile. În momentul în care a fost luată această fotografie, GOES – 8 era în orbită geo-staţionară la 36.000 km deasupra Terrei. Imensul disc părea că se deplasează cu aceeaşi viteză orbitală ca satelitul, cu aproximativ 10713 km/oră.

Au fost capturate alte trei imagini la intervale de 10 minute şi OZN-ul era mereu clar vizibil, a adăugat Sanchez.

Cea de-a doua înregistrare video a lui GOES – 8 a fost făcută la 7 aprilie 1996. Deşi imaginea a dispărut foarte repede de pe site-ul web al lui GOES, ea a fost descărcată de Centro Meteorologico Regional de Antofagasta din Chile. Această fotografie arată OZN-ul deasupra Atlanticului chiar la Est de coastele braziliene.

Content Protection by DMCA.com

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Banner-300x150-Strega
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1

Urmariți-ne pe Twitter!

Video country music

Enigme

Showbiz

Dosarele crimei

Videoclipurile săptămânii

Conspirație

Credință

Spiritualitate

Mitologie

Legende

Publicitate

Publicitate
Flag Counter

Susține acest site cu o donație!