Reducerea populaţiei prin împrumuturile de stat de la FMI

Reducerea populaţiei prin împrumuturile de stat de la FMI

5.00 avg. rating (99% score) - 3 votes

Într-un mod absolut incredibil, guvernul mondial pune la punct un plan secret, diabolic şi mai ales eficace de reducere a populaţiilor din întreaga lume. Un studiu ştiinţific recent arată ceva foarte curios: corelaţia dintre repartiţia tuberculozei în ţările din Europa de Est şi Fondul Monetar Internaţional (FMI).

În Polonia şi Ungaria se publică destul de rar cauzele de deces ale populaţiei. Ca să nu mai vorbim de publicare regulară a statisticilor privind cauzele deceselor în ţările slave cele mai mari, cum sunt Rusia şi Ucraina, unde aceste statistici lipsesc cu desăvârşie în ultimii ani.

În Rusia s-a manifestat un recul dramatic în ultimii ani şi speranţa de viaţă a scăzut cu aproape şapte ani faţă de anul 1991. În Polonia şi Ungaria ea a fost marcată prin fluctuaţii destul de importante, deşi de o mai mică amploare decât în celelalte două ţări citate. Pretutindeni mortalitatea este cea mai ridicată în rândul populaţiei adultă trecută de 40 de ani.

Reducerea populaţiei prin împrumuturile de stat de la FMIPolonia este singura din cele patru ţări care nu a suferit noi agravări ale mortalităţii după 1980, ba chiar a scăzut foarte puţin la toate vârstele. Rolul determinant îl reprezintă bolile cardio-vasculare şi morţile violente. Dar în Polonia şi Ungaria, evoluţiile feminine sunt mult mai favorabile decât cele masculine.

Există o deteriorare a vieţii în ţările din Europa de Est. S-a observat un fenomen neliniştitor al unei boli asociat cu situaţii de mare precaritate. Tuberculoza şi-a dublat procesul privind o cauză de deces în Rusia, în timp ce în Ucraina a crescut cu 60% între 1998-1994.

O altă cauză importantă de decese este cancerul de stomac, prin tumori, probabil datorită regimurilor alimentare, caracterizate printr-o slabă diversitate, excese de glucide, consum prea mare de sare, consum de alcool etc.

În studiul recent dat publicităţii de cercetătorii de la universităţile din Cambridge (Marea Britanie) şi Yale (SUA) se scrie: „Studiile anterioare au arătat că programele economice ale FMI au influenţat asupra infrastrucurilor sistemului de sănătate din ţările în care ele au fost aplicate.”

Perioada analizelor lor cuprinde anii 1992-2003. Specialiştii au cercetat cu atenţie evoluţiile în materie de progresie a tuberculozei în ţările care au făcut împrumut la FMI şi a celor care nu au fost în acest caz. Concluzia lor este afirmativă: „Creşterea tuberculozei este legată de creditele acordate de FMI.”

FMI a intervenit însă repede declarând răspicat prin William Murray, purtătorul său de cuvânt: „Tuberculoza este o boală care are nevoie de timp pentru a se dezvolta, prin urmare o creştere a mortalităţii este, probabil, legată de ceva care a intervenit înainte de finanţările FMI. Este doar o minciună ştiinţifică.”

Dar David Stuckler, de la Facultatea de Ştiinţe Sociale şi Politice de la Cambridge, a apărat cifrele cercetătorilor din cele 21 de ţări studiate, cei care au obţinut un împrumut de la FMI au văzut o creştere de 13% a numărului de cazuri noi de tuberculoză în fiecare an, 13,3% dintre pacienţi trăiesc cu boala şi 16,6% din decese sunt legate de această afecţiune. Ecuaţia alarmantă pare să fie următoarea pentru fiecare împrumut suplimentar, creşte mortalitatea cu 0,9%!!!

În schimb, atunci când o ţară decide de abandona programul FMI, mortalitatea se încadrează în mod miraculos în medie de 31%!

David Stuckler a explicat: „Când găsiţi o explicaţie, veţi ridica o sprânceană. Dar când veţi găsi mai mult de 20 de corelaţii în aceeaşi direcţie, veţi începe să stabiliţi o legătură puternică între cauză şi efect.” Curba comparatoare pentru ţările debitoare la FMI este destul de elocventă. Cum am putea atunci explica această teribilă şi tulburătoare corelare? Ţările care fac împrumuturi la FMI îşi pun proprii cetăţeni în pericol letal!

Se crede că FMI a inoculat cu bună ştiinţă populaţiei bacilul lui Koch, bacterie responsabilă de tuberculoză, trimiţându-i prin purtătorii valizelor mari  cu bani contaminaţi cu această boală, astfel încât ei să contamineze la rândul lor persoanele din ţările Europei de Est! Este o ipoteză…

De fapt, lucrurile sunt mult mai simple şi extrem de diabolice. Atunci când o ţară decide de a face un împrumut de stat la FMI, acesta îi va impune nişte condiţii absolut draconice. Sub pretextul unor „reforme structurale”, se va cere tăierea din bugetele de la sănătate şi de la educaţie, în paralel cu privatizarea serviciilor publice. Ideea este următoarea Dacă vreţi banii noştrii, urmaţi calea liberală! Mizerie, suprapopulare şi alcoolism, sunt elemente definitorii care cu siguranţă caracterizează tuberculoza, adică boala sărăciei.

Pretutindeni unde s-au aplicat metodele aşa-zis liberale, aceste reţete au dus la o agravare a inegalităţilor şi la o explozie a sărăciei, căci condiţiile pentru a obţine împrumuturi de la FMI au implicat politici anti-sociale. Studiul recent arată:

16,6% din mortalitate în exces, decese cauzate din cauza tuberculozei. Această boală ucide actual două milioane de persoane în lume în fiecare an, în timp ce apar 8,5 milioane de cazuri noi sunt diagnosticate!

Oamenii de ştiinţă au mai făcut o descoperire: folosirea de pesticide a dus la prezenţa leucemiilor şi a tumorilor cerebrale la copii! Dar ;i la creşterea cancerului! Mamele expuse la pesticide şi însărcinate vor afecta dramatic fătul. Muţi ţărani au fost depistaţi cu cancer la ganglioni.

În fiecare an mor în Europa 100.000 de copii din cauza mediului, în timp ce 70% din decese sunt datorate cancerului, 30% poluării şi 40% alimentaţiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *