S-a descoperit un oraş al civilizaţiei Anunnaki în sudul Africii

S-a descoperit un oraş al civilizaţiei Anunnaki în sudul Africii

5.00 avg. rating (99% score) - 1 vote

Editorul şi autorul Michael Tellinger a prezentat recent studiul său privind ruinele antice din Africa care au fost asociate cu civilizaţia extraterestră Anunnaki. Reprezentanţii ei ar fi venit acum mai mult de 200.000 de ani pe Pământ pentru a modifica omenirea în scopul de a căuta aur.

oras anunnaki
Ruinele, pe care le-a analizat cu Johan Heine, conțin sute de structuri complexe care se întind pe mai mulți kilometri.

anunnaki
Structurile prezentând dovezi ale vechimii lor au fost distruse de eroziune, a spus el. El numeşte cele mai importante ruine “Calendarul lui Adam”, un calendar monolitic care a fost folosit în acele zile străvechi.
Annunaki au construit și modificat genomul uman pentru ca noi să putem lucra în mine, a spus Tellinger.
Printre ruinele sunt forme hexagonale care au fost utilizate pentru platforme de clonare. În plus, s-a sugerat că mai multe structuri conțin cuarț care a fost folosit pentru alimentarea cu energie a coloniilor.
Prin studierea zonei cu hărți aeriene, Tellinger a stabilit că au existat trei mari orașe de 60 km x 60 km în Marele Zimbabwe!
În sânul ruinelor, pot fi descoperite primele piramide și detaliile sculptate în stâncă incluzând simbolul Ankh, cu mii de ani înainte ca civilizația egipteană să îl fi folosit, a spus el.

structuri
Potrivit estimărilor făcute de un arheolog astronom, s-a descoperit un oraş mare, care acoperă o suprafață de 35.000 km pătraţi şi care datează de 160.000 – 200.000 de ani!
https://www.youtube.com/watch?v=3TH2CJeu3ns

Acest loc este foarte bogat în mine de aur foarte vechi, ceea ce creează prezumția unui oraș minier vechi. Aceste caracteristici îşi găsesc un punct comun în istoria tăbliţelor sumeriene, traduse de Zacharia Sitchin, în care se precizează că oamenii veniţi din cer (Annunaki) au fondat, de asemenea, un oraș în sudul Africii pentru a se consacra extragerii de aur.

syrian_corrales

structuri

Aveau nevoie de metalul preţios pentru a crea un scut de protecţie a atmosferei planetei lor, care era în pericol.
Oamenii de ştiință au crezut întotdeauna că în tăblițele sumeriene s-au spus povești fantastice și legende, iar acum descoperim un oraș antic exact în locul descris de acestea!

Content Protection by DMCA.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *