Simezele bucureştene au fost răsfăţate din nou de lucrările artistei Paula Tudor

Simezele bucureştene au fost răsfăţate din nou de lucrările artistei Paula Tudor

5.00 avg. rating (99% score) - 1 vote

Pictoriţa de mare talent Paula Tudor a revenit recent, în forţă, pe simezele Capitalei, mai precis la Cercul Militar Naţional cu o expoziţie de anvergură, marcată prin stilul ei inconfundabil, plin de culoare, sensibilitate, fantezie şi imaginaţie.

Tematica a fost cât se poate de valoroasă: motive religioase, interioare, peisaje, păsări, compoziţii complexe şi surprinzătoare. O desfătare pentru ochiul avid de imagini artistice deosebite şi valoroase, aşa cum numai Paula ştie să creeze. O artistă contemporană extrem de talentată, care merită din plin atenţia iubitorilor de artă, a colecţionarilor şi a criticii de specialitate.

Expoziţia plasticienei Paula Tudor a fost structurată pe trei compartimente semnificative, în viziunea sa. Una dedicată lucrărilor sale de debut, cu tablouri care prezentau flori, peisaje din Dobrogea natală a artistei. Toate marcând, de fapt, o adevărată retrospectivă a artistei geniale Paula Tudor!

Paula Tudor, o pictoriţă care uimeşte mereu şi sensibilizează (1)

O altă încăpere expoziţională a fost marcată de lucrări religioase, mai nou în abordarea plastică a Paulei, dar tratate într-o tehnică specifică ei, pictate pe fibra lemnului, metodă unică în lume.

Expoziţia recentă, de mare vibraţie artistică prezentată de Paula Tudor la Bucureşti arată un nou suflu al artelor plastice şi valoarea incontestabilă a lucrărilor sale care sigur, în viitor, vor avea şi mai multe de spus.

                                                                                                         Marian Deaconu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *