Suntem singuri în galaxia noastră

Suntem singuri în galaxia noastră

5.00 avg. rating (99% score) - 3 votes

Mii de cercetători, poliţişti, militari, savanţi, aventurieri, observatori meteo, piloţi din întreaga lume şi oameni obişnuiţi s-au confruntat cu fenomenul OZN. Mulţi au văzut ceva insolit, pe care nu au putut să-l uite şi care le-a marcat viaţa. Ceva deosebit, ieşit din comun!

De peste 50 de ani, în mod frecvent, suntem bombardaţi cu raportări de OZN-uri. Au existat valuri de apariţii, în zone aparent interesante pentru extratereştrii. Cu toate acestea, oficialităţiile refuză cu încăpăţânare să accepte ceea ce pare destul de evident: existenţa unor civilizaţii superioare celei pamântene în cosmos. De ce?

Suntem singuri în galaxia noastră
Calea lactee văzută din Chile

“Ei sunt deja aici?” Au fost dintotdeauna? Sau ceea ce vedem sunt simple iluzii (dar care lasă totuşi urme)?

Avem de-a face cu interferenţe de lumi paralele? Ne înşelăm în masă şi nu mai ştim dintr-odată ce vedem? Să presupunem, prin absurd, că 90-95% din cazurile raportate de observaţii OZN se pot explica de către astronomi şi meteorologi. Dar există o cantitate de observaţii de mare calitate, emisă de persoane credibile, care ramâne neexplicată. OZN-urile (sau altceva) există!

Să nu uităm că doar în galaxia noastră există peste 200 de miliarde de stele asemeni Soarelui şi miliarde de galaxii. Soarele este o stea cu rotaţie lentă şi astăzi ştim că toate stelele cu rotaţie lentă au planete.

În sistemul nostru galactic există deci cel puţin 20-50 miliarde de stele dotate cu un sistem planetar. Credeţi oare că suntem singura civilizaţie inteligentă din galaxia noastră? Ne îndoim.

Content Protection by DMCA.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *