Tiger Sun, fost model canadian, a decis să lupte împotriva ISIS

Tiger Sun, fost model canadian, a decis să lupte împotriva ISIS

5.00 avg. rating (99% score) - 1 vote

Femeile sunt din ce în ce mai curajoase în lupta contra ISIS. Un exemplu tulburător este poveste frumoasei Tiger Sun, un fost model canadian în vârstă de 46 de ani, a pus capăt vieţii sale de lux, şi-a lăsat fetiţa acasă în Vancouver şi s-a decis să lupte împotriva Statul Islamic în Siria.

Tiger Sun  Foto: Tiger Sun
Tiger Sun Foto: Tiger Sun

După ce s-a despărțit de partenerul ei, profund decepţionată s-a decis că este nevoie să dea un nou sens vieții sale şi fără să mai stea pe gânduri s-a înrolat în trupele kurde, în UPS (People’sProtection Unit). Se ştie că femeile kurde sunt pline de curaj şi sunt gata să-şi dea viaţa pentru crezurile lor.

Tiger Sun  Foto Tiger Sun
Tiger Sun Foto Tiger Sun

Fostul model canadian s-a pregătit să trăiască cele mai grave atrocități pe front. “Am asistat la lucruri pe care nu mi le-aş fi putut imagina. Am văzut o fată murind din cauza rănilor după ce a fost victima unei mine terestre deoarece kurzii nu au echipamente medicale”, a explicat ea în ziarul britanic The Daily Mail.

Tiger Sun  Foto Tiger Sun
Tiger Sun Foto Tiger Sun

După o dezamăgire sentimentală, Tiger a fost, de asemenea, marcată de plecarea compatriotul său John Maguire, un jihadist tânăr din Ottawa, hotărât să lupte însă alături de jihadiștii din Daech.

Deşi nu ştia deloc să folosească o armă şi nu avea nicio pregătire militară, Tiger Sun s-a dus cu un curaj nebun direct pe câmpul de luptă. Neagă faptul că a ucis pe cineva, dar recunoaşte că a ajutat la localizarea și identificarea jihadiștilor folosind binoclu.
Ea declară că a văzut scene de violență extremă, a văzut Statul Islamic executând oameni nevinovați, a asistat la asasinarea prietenilor în luptă, însă a realizat că trebuie să accepte ceea ce se întâmplă, „pentru că este un război. Este teribil de nedrept, dar aceasta este realitatea în aceste condiții “, a mai spus ea.
https://www.youtube.com/watch?v=afoIRP3yAsc
https://www.youtube.com/watch?v=afoIRP3yAsc
https://www.youtube.com/watch?v=UFX92kZW5f8

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *