Uimitorul vas metalic din Dorchester

Uimitorul vas metalic din Dorchester

5.00 avg. rating (99% score) - 1 vote

Una dintre problemele cele mai concludente şi misterioase din întreaga istorie a civilizaţiei umane cunoscute este vasul metalic care s-a găsit la la Dorchester.

vasSpunem civilizaţie umană cunoscută deoarece, pe parcursul timpului, s-au descoperit numeroase artefacte imposibile, care nu ar fi trebui să existe, cum este şi acest vas straniu prin vechimea lui. Şi toate astea ne duc spre ideea că pe Terra au existat mai multe civilizaţii avansate.
Vasul a fost descoperit în stâncile din Precambrian de la Dorchester, ceea ce înseamnă că are o vechime de cel puţin 600.000 de milioane de ani!
În urma folosirii exploziei pentru a se sparge piatra la Meeting House Hill, în Dorchester, Massachutts, în 1852, s-au recuperat două bucăţi de metal care asmblate formau acest vas magnific. Cele două piese au fost găsite în vrac între resturile aruncate de explozia de la conglomeratul Roxbury, care s-a format în perioada Ediacaran.
Vasul, în formă de clopot, avea 11,5 cm în înălţime, 16,5 în diametru la bază şi 6,5 în diametru la vârf. Se spune că era confecţionat dintr-un aliaj de zinc de culoarea argintului şi prezenta modele florale pe o parte şi o coroană de flori sau de viţă de vie în partea sa de jos, care au fost încrustate cu argint.

Content Protection by DMCA.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *