Un ofiţer de poliţie vede extratereştrii examinând un crop circle

Un ofiţer de poliţie vede extratereştrii examinând un crop circle

5.00 avg. rating (99% score) - 3 votes

Un ofiţer de poliţie a contactat experţii ufologi britanici după ce a văzut trei extratereştrii examinând un crop circle recent apărut în apropiere de Avebury, în Wihshire.

Sergentul, al cărui nume nu a fost divulgat, nu era în serviciu atunci când a văzut personajele stranii în picioare pe un câmp în apropiere de Silburg Hill. Şi-a oprit maşina pentru a ancheta.

În acest timp, pe când se apropia de “om” (avea peste 180 m şi părul blond), a auzit “un zgomot de electricitate static” şi cele trei personaje au plecat alergând “mai repede decât oricare om”.

Ofiţerul s-a întors la el la Marlborough, în Wiltshire şi a contacta experţi ufologi pentru a le spune că a văzut un OZN. El a spus: “La început am crezut că erau ofiţeri de poliţie ştiinţifici pentru că erau îmbrăcaţi în combinezoane albe. Am oprit maşina şi m-am apropiat de câmp. Personajele aveau peste 1,8 m şi aveau părul blond. Păreau să inspecteze câmpul. Atunci când am ajuns la marginea câmpului ceea ce credeam că este un zgomot care m-a dus cu gândul la electricitate statică.

Un ofiţer de poliţie vede extratereştrii examinând un crop circle

Acest zgomot părea să parcurgă câmpul şi cultura descria mişcări dulci, acolo de unde venea zgomotul. Am ţipat în direcţia personajelor, care m-au ignorat mai întâi, neadresându-mi nicio privire. Atunci când am încercat să intru în câmp au întors faţa şi au început să fugă. Alergau mai repde ca oricare om. Imediat mi-a fost teamă. Zgomotul era încă acolo dar aveam însă un sentiment de durere de cap şi am plecat cu maşina. Pentru restul zilei, am avut o durere violentă de cap care nu mai trecea.”

Acest incident bizar s-a petrecut s-a petrecut la 6 iulie 2009. Ofiţerul a afirmat că acele persoane examinau un crop circle, care apăruse cu câteva zile înainte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *