Showbiz

Vedetele pun prenume nebuneşti copiilor lor

0 107
4.75 avg. rating (95% score) - 4 votes

Nicolas Cage a pus numele băieţaşului său Kal El (Coppola). Acesta s-a născut la 3 octombrie 2005. Mama lui este Alice Kim, o fostă chelneriţă în vârstă de 20 de ani. Dar de ce acest prenume ciudat?
Nicolas a precizat că l-a ales în semn de omagiu pentru Kal El, un erou de benzi desenate, mai cunoscut sub numele de Clark Kent sau Superman. Iar cuplul speră să aibă şi alt băiat, pe care îl vor numi Spider.

Vedetele pun prenume nebune

Nicolas Cage Sursă foto: Wikipedia

O altă vedetă, Curtis 50 cent Jackson şi-a botezat băiatul Marchizul de 50 cenţi. Mama lui este Shaniqua Tompkins. Ei nu au ştiut să explice de ce au ales pentru copilul lor acest prenume cu iz aristocratic şi neobişnuit. Nici Geri Halliwell, de la fosta trupă Spice Girls nu a scăpat de această febră.
La 14 mai 2006, ea a dat naştere unei fetiţe, pe care a numit-o imediat Bluebell Madonna (tatăl ei este Sacha Gervasi, scenaristul care a scris Terminalul cu Tom Hanks). Prenumele micuţei evocă răşina arborilor, o floare pe care Geri a văzut-o în ultima vreme peste tot în timpul sarcinii sale. Cât despre Madonna, este un omagiu adus Fecioarei Maria şi cântăreţei faimoase, Geri fiind un mare fan al său.

Un alt cuplu celebru, Sylvester Stallone şi Sasha Czack au pus prenumele fiului lor Sage Moonblood (s-a născut la 5 mai 1976). De ce? Dacă încercăm o mică traducere, Moonblood înseamnă Sângele Lunei. Sylvester s-a gândit la cineva sălbatic…

Content Protection by DMCA.com

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Banner-300x150-Strega
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1

Urmariți-ne pe Twitter!

Video country music

Enigme

Showbiz

Dosarele crimei

Videoclipurile săptămânii

Conspirație

Credință

Spiritualitate

Mitologie

Legende

Publicitate

Publicitate
Flag Counter

Susține acest site cu o donație!