Vincent Loscalzo Salvatore

Vincent Loscalzo Salvatore

5.00 avg. rating (99% score) - 2 votes

420px-Vincent_BascianoVincent Loscalzo Salvatore s-a născut la 6 mai 1937. Tatăl său, Angelo “The Hammer” Loscalzo, a făcut parte din familia mafiotă din Tampa (familiaTrafficante) şi fratele său, Antonio Loscalzo, a fost un membru al familiei din New Orleans (familiaMarcello). Familia Loscalzo a emigrat din Sicilia şi s-a mutat la New Orleans (Louisiana) înainte de a trece la Tampa (Florida), în anii ’40.

Vincent Loscalzo s-a alăturat familiei din Tampa în timpul anilor ’60 şi a fost implicat în jocuri de noroc ilegale, împrumuturi cu camătă şi extorcare de fonduri. În anii ’70, a început să vândă droguri în Tampa cu fratele său, Antonio la New Orleans.

Vincent a avut interese financiare în multe afaceri legitime, în special în baruri, care puteau servi ca acoperire pentru activităţile familie Trafficante.

În 1994, Frank Diecidue, şeful de atunci al familiei, a murit de moarte naturală şi Vincent Loscalzo a devenit noul şef al familiei.

Este capul familiei din Tampa, având ca şef adjunct pe Frank Albano şi pe James Valenti ca consigliere. Activităţile de familie sunt jocurile de noroc ilegale, speculă, prostituţie, traficul de droguri, extorcare de fonduri şi controlul sindicatelor din porturi şi hoteluri, deturnarea de bunuri, şi comercializarea de bunuri furate. Familia controlează distribuţia de tutun în statul Florida. Familia Trafficante controlează, de asemenea, un număr mare de baruri, restaurante, hoteluri, cluburi de noapte şi companii de închirieri auto pe întreg teritoriul statului Florida.

Loscalzo are contacte cu familiile mafiote din California, New Orleans, Chicago şi New York, precum şi cu mafia siciliană Cosa Nostra. Familia Trafficante are aproximativ 30 de membri şi o sută de asociaţii.

Content Protection by DMCA.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *