California se va scufunda?

California se va scufunda?

5.00 avg. rating (99% score) - 1 vote

California se va scufundaÎn martie 1980, John J. Williams a dezvăluit câteva detalii uimitoare despre un sistem subteran pe care Marina americană l-a studiat în vestul Statelor Unite. Raportul a fost publicat în numărul 6 al revistei sale și a fost republicat mai târziu, în toamna anului 1985 (nr. 164) în revista Recherche Magazine. Articolul, intitulat „California pluteşte pe un ocean”, a dezvăluit următoarele:

“Cu ceva timp în urmă, am auzit un om într-un interviu la un show de televiziune menționând pe scurt că părți din California şi statele vecine plutesc pe Oceanul Pacific! Era un ofiţer de rang înalt al Marinei de pe un submarin nucleare top-secret care a fost (și este) explorator şi cartograf al acestor caverne uriașe și trecători subterane din Vest de peste 10 ani.

Omul este acum pensionar şi nu doreşte niciun fel de publicitate sau să intre în atenţia serviciilor guvernamentale americane.

Williams a explicat faptul că nu “toate” zonele în cauză sunt “plutitoare” pe ocean, sunt multe cavități subterane de sub America de Vest, iar ele nu se limitează la California, ca nişte adevărate aqua-sisteme. Acestea au fost studiate prin intermediul submarinelor nucleare sute de kilometri în interior, în special în zona de sud a Californiei și sudul Oregonului – zona Californiei de Nord.

Fostul ofiţer superior al Marinei, înainte de pensinarea sa, a făcut următoarele declarații, în comentariile lui:

“1. Pasajele sunt labirintice cu lățimi mergând până la câteva mii de la picioare (peșteri), cu o medie de aproximativ 100 de metri.

“2. Ca şi peşterile de pe uscat, înălțimile și adâncimile variază foarte mult, iar în unele cazuri, două sau mai multe pasaje sau caverne trec peste sau sub alta la diferite adâncimi.

“3. Majoritatea intrărilor sunt situate în imediata vecinătate a platformei continentale (de exemplu, în panta continentală – Branton).

“4. Majoritatea intrărilor sunt prea mici pentru sondaje subacvatice, iar în multe dintre cele care sunt destul de mari apele sunt prea adânci.

“5. Unele peșteri (în S. California) sunt acoperite cu ulei în timp ce altele sunt umplute cu gaz brut.

“6. Valea San Joaquin este în esență o parte a zonei cavernoase originale care se prăbușeşte datorită propriei sale greutăţi.

“7. Ceea ce trece drept falia San Andreas sunt camere mari, care nu sunt suportate şi care sunt gata să se scufunde. Mulți oameni de știință cred că majoritatea Californiei se sfărâmă și alunecă în ocean.”

Punctul 8 a fost suprimat pentru a nu se crea o panică imensă!

“9. Este bine cunoscut că un submarin nuclear american s-a pierdut în aceste pasaje și a dispărut pentru totdeauna. Dar autorităţile au raportat că a fost pierdut în largul mării în altă parte pentru a menține poporul american în ignoranță totală şi de a justifica un profit imens pentru un miliardar american excentric (care a murit în ultimii ani) pentru a furniza “recuperarea” efortului fictiv.”

Content Protection by DMCA.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.