Eva Longoria

Eva Longoria

5.00 avg. rating (99% score) - 1 vote

Eva Jacqueline Longoria a văzut lumina zilei la 15 martie 1975 la Corpus Christi, un oraş aflat în sudul Texasului (S.U.A), într-o familie cu origini mexicane.

A crescut în ranch-ul familial, înconjurată de cele trei surori ale sale care i-au făcut uneori viaţa dură: ochii săi închişi, părul negru şi pielea sa mată, excepţionale în familie, sunt întotdeauna subiect de discuţii. La sfârşitul liceului, ea a întreprins studii de kinesiologie la Univesitatea Texas A&M din Kingsville pe care le-a terminat cu brio. Dar destinul său a vrut altceva… Atrasă de lumea spectacolului, Eva s-a decis de a se înscrie la concursul Miss Corpus Christi în 1998.

Încurajată de primul succesul său în acest domeniu, s-a mutat la Los Angeles. În timpul unui concurs pentru tinere talente, a fost remarcată de un agent şi a fost imediat angajată. Apoi, a obţinut uşor rolurile. Anul 2000 a fost de bun augur pentru ea. A jucat într-un episod din serialul Beverlly Hills rolul unei stewardese, apoi a obţinut un rol mic în General Hospital.

Eva Longoria

Eva Longoria Sursă foto: WikipediaDar primul său mare rol la- obţinut într-un soap opera, Nebuni din dragoste, rol pe care l-a păstrat timp de 3 ani. Remarcabila ei interpretare a tulburătoarei Isabella Brana Williams i-a adus, în 2002 recompensarea cu AMA Awards pentru secţiunea Actriţa cea mai Excepţională la categoria Soap Opera.

Anul 2002 a fost şansa pentru frumoasa actriţă: la 20 ianuarie, în The Little White Chapel din Las Vegas, a zis da unui star de televiziune pe care l-a întâlnit în timpul turnărilor la General Hospital.

În 2003, frumoasa texană, a părăsit castingul de la Nebuni de iubire şi a început să producă Hot Tamales Live: Spicy, Hot and Hilarious, o emisiune satirică şi multiculturală cu un nume foarte evocator. A avut un rol mic în Snitch’d, film de James Cahill, şi a fost aleasă de a juca rolul detectivei Gloria Duran în serialul L.A. Dragnet, care din lipsă de audienţă, a fost oprit imediat.

Dar ea nu s-a descurajat pentru atât. În 2004, a fost contactată de Marc Cherry pentru a juca într-un alt serial intitulat Desperate Housewives. Nu a ştiut ce personaj ar fi putut interpreta, după ce a citit scenariul.

Eva Longoria a devenit Gabrielle Solis, un fost manechin cu temperament vulcanic care îşi înşală soţul bogat fără scrupule. Serialul prezintă aventurile a cinci femei casnice gata de orice. Nicio actriţă din aceste roluri nu a atins însă notorietatea bombei latine.

Brusca sa popularitate i-au permis de a fi invitată pe platourile la fel de prestigioase ca cele ale cunoscutei Oprah Winfrey şi Jay Leno. Dar, dacă viaţa sa profesională este un adevărat triumf, mariajul său cu Tyler Christopher s-a degradat lent pentru a ajunge la divorţ la 19 ianuarie 2005.

Tristeţea nu a stat însă prea mult pe chipul său deoarece, în acelaşi an vedeta a fost recompensată de trei ori pentru rolul său în serialul cu succes fenomenal: Screen Actors Guild, Teen Choise Award şi Horizon Award.

În 2005, ea a devenit una din ambasadoarele L’Oreal şi viaţa nu a contenit de a-i surâde. Într-o seară, a avut ideea de a-şi însoţi tatăl la echipa sa de baschet preferată, Spurs. După terminarea meciului, domnul Longoria şi actriţa faimoasă au fost invitaţi de a se întâlni în culise cu jucătorii.

În cursul conversaţiei, atenţia Evei i-a fost atrasă de un tânăr cu accent de francez, pe nume Tony Parker, jucător de succes la echipa San Antonio, care, la rândul său, i-a plăcut de actriţă şi s-a decis să-i invite la restaurant.

O lună mai târziu, cei doi tineri au avut prima lor întâlnire amoroasă. Dar romanţa sa cu baschetbalistul nu a făcut-o pe Eva Longoria să-şi piardă capul şi în 2006, a apărut pe ecrane alături de Michael Douglas şi Kiefer Sutherland în The Sentinel.

Eva s-a căsătorit în cele din urmă cu Tony Parker la 7 iulie 2007 în Franţa. După ce a deschis un restaurant la Los Angeles în martie 2008, actriţa a plănuit deschiderea altuia, de data asta la Las Vegas, cât mai repede, numit Beso (sărut în limba spaniolă). Ea a declarat: Sunt o mare fană a artei culinare. Îmi place să gătesc şi-mi place să mă distrez, am deci impresia că nu este decât o prelungire a personalităţii mele.

În 2009, ea a deschis la Las Vegas un restaurant, Eve Nightclub. Un an mai târziu, ea a scos pe piaţă primul său parfum care îi poartă numele Eva by Eva Longoria.

În 2012, ea a jucat în For Greater Glory şi în Long Time Gone alături de Meg Ryan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *