Eva Longoria

Eva Longoria

5.00 avg. rating (99% score) - 1 vote

Eva Jacqueline Longoria a văzut lumina zilei la 15 martie 1975 la Corpus Christi, un oraş aflat în sudul Texasului (S.U.A), într-o familie cu origini mexicane.

A crescut în ranch-ul familial, înconjurată de cele trei surori ale sale care i-au făcut uneori viaţa dură: ochii săi închişi, părul negru şi pielea sa mată, excepţionale în familie, sunt întotdeauna subiect de discuţii. La sfârşitul liceului, ea a întreprins studii de kinesiologie la Univesitatea Texas A&M din Kingsville pe care le-a terminat cu brio. Dar destinul său a vrut altceva… Atrasă de lumea spectacolului, Eva s-a decis de a se înscrie la concursul Miss Corpus Christi în 1998.

Încurajată de primul succesul său în acest domeniu, s-a mutat la Los Angeles. În timpul unui concurs pentru tinere talente, a fost remarcată de un agent şi a fost imediat angajată. Apoi, a obţinut uşor rolurile. Anul 2000 a fost de bun augur pentru ea. A jucat într-un episod din serialul Beverlly Hills rolul unei stewardese, apoi a obţinut un rol mic în General Hospital.

Eva Longoria

Eva Longoria Sursă foto: WikipediaDar primul său mare rol la- obţinut într-un soap opera, Nebuni din dragoste, rol pe care l-a păstrat timp de 3 ani. Remarcabila ei interpretare a tulburătoarei Isabella Brana Williams i-a adus, în 2002 recompensarea cu AMA Awards pentru secţiunea Actriţa cea mai Excepţională la categoria Soap Opera.

Anul 2002 a fost şansa pentru frumoasa actriţă: la 20 ianuarie, în The Little White Chapel din Las Vegas, a zis da unui star de televiziune pe care l-a întâlnit în timpul turnărilor la General Hospital.

În 2003, frumoasa texană, a părăsit castingul de la Nebuni de iubire şi a început să producă Hot Tamales Live: Spicy, Hot and Hilarious, o emisiune satirică şi multiculturală cu un nume foarte evocator. A avut un rol mic în Snitch’d, film de James Cahill, şi a fost aleasă de a juca rolul detectivei Gloria Duran în serialul L.A. Dragnet, care din lipsă de audienţă, a fost oprit imediat.

Dar ea nu s-a descurajat pentru atât. În 2004, a fost contactată de Marc Cherry pentru a juca într-un alt serial intitulat Desperate Housewives. Nu a ştiut ce personaj ar fi putut interpreta, după ce a citit scenariul.

Eva Longoria a devenit Gabrielle Solis, un fost manechin cu temperament vulcanic care îşi înşală soţul bogat fără scrupule. Serialul prezintă aventurile a cinci femei casnice gata de orice. Nicio actriţă din aceste roluri nu a atins însă notorietatea bombei latine.

Brusca sa popularitate i-au permis de a fi invitată pe platourile la fel de prestigioase ca cele ale cunoscutei Oprah Winfrey şi Jay Leno. Dar, dacă viaţa sa profesională este un adevărat triumf, mariajul său cu Tyler Christopher s-a degradat lent pentru a ajunge la divorţ la 19 ianuarie 2005.

Tristeţea nu a stat însă prea mult pe chipul său deoarece, în acelaşi an vedeta a fost recompensată de trei ori pentru rolul său în serialul cu succes fenomenal: Screen Actors Guild, Teen Choise Award şi Horizon Award.

În 2005, ea a devenit una din ambasadoarele L’Oreal şi viaţa nu a contenit de a-i surâde. Într-o seară, a avut ideea de a-şi însoţi tatăl la echipa sa de baschet preferată, Spurs. După terminarea meciului, domnul Longoria şi actriţa faimoasă au fost invitaţi de a se întâlni în culise cu jucătorii.

În cursul conversaţiei, atenţia Evei i-a fost atrasă de un tânăr cu accent de francez, pe nume Tony Parker, jucător de succes la echipa San Antonio, care, la rândul său, i-a plăcut de actriţă şi s-a decis să-i invite la restaurant.

O lună mai târziu, cei doi tineri au avut prima lor întâlnire amoroasă. Dar romanţa sa cu baschetbalistul nu a făcut-o pe Eva Longoria să-şi piardă capul şi în 2006, a apărut pe ecrane alături de Michael Douglas şi Kiefer Sutherland în The Sentinel.

Eva s-a căsătorit în cele din urmă cu Tony Parker la 7 iulie 2007 în Franţa. După ce a deschis un restaurant la Los Angeles în martie 2008, actriţa a plănuit deschiderea altuia, de data asta la Las Vegas, cât mai repede, numit Beso (sărut în limba spaniolă). Ea a declarat: Sunt o mare fană a artei culinare. Îmi place să gătesc şi-mi place să mă distrez, am deci impresia că nu este decât o prelungire a personalităţii mele.

În 2009, ea a deschis la Las Vegas un restaurant, Eve Nightclub. Un an mai târziu, ea a scos pe piaţă primul său parfum care îi poartă numele Eva by Eva Longoria.

În 2012, ea a jucat în For Greater Glory şi în Long Time Gone alături de Meg Ryan.

Content Protection by DMCA.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *