Ghapama

Ghapama

5.00 avg. rating (99% score) - 2 votes

Ghapama este o tocană de dovleac pregătită de armeni, de multe ori în timpul sezonului de vacanţă. Aceasta se prepară prin îndepărtarea interiorul dovleacului, care se umple cu orez fiert și o varietate de fructe seci, cum ar fi nuci, mere, caise, pere, prune și stafide. De asemenea, se obişnuieşte de a se turna pe farfurie un amestec de miere și zahăr pudră sau scorțișoară.
Dovleac este gătit până când acesta devine moale, apoi este pus pe masă spre a fi tăiat şi servit.

Ghapama
Ghapama

One thought on “Ghapama

  1. Wow, amazing blog format! How lengthy have you ever been running a blog for?
    you make running a blog look easy. The entire glance of
    your web site is excellent, let alone the content! You can see similar
    here sklep

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *