În căutarea orgasmului

În căutarea orgasmului

5.00 avg. rating (99% score) - 1 vote

Pentru a trăi mai bine sexualitatea înseamnă mai întâi de a te cunoaşte mai bine, de a asculta libidoul şi pe cel al partenerului, de a respecta dorinţele celuilalt.

Phoenix Marie
Ceea ce caută îndeosebi partenerii este orgasmul. Pentru el se duce toată lupta, nu?
Dar bărbatul, după ce a terminat, nu mai simte aceiaşi plăcere. Există deci interesul ca el să-şi prelungească starea de erecţie cât mai mult timp şi de a nu ejacula prea repede. Asta este în beneficiul cuplului, desigur.
Pe de altă parte, bărbatul urmăreşte să-şi multiplice orgasmele şi acestea să fie cât mai intense. Ţelul său este de a evita ejacularea. În acest sens există numeroase tehnici, adesea provenind din tantra.
Pentru a accelera apariţia orgasmului, femeia trebuie să-şi simtă bine partenerul. Ea poate, în timpul penetrării, să-şi contacteze muşchii vaginali în jurul penisului, într-un mod sacadat.
Pentru a-şi multiplica numărul de orgasme (multi-orgasme), ceea ce din punct de vedere psihologic se poate întâmpla oricărei femei, este suficient ca, după momentul crucial, de a nu se mulţumi cu propria sa plăcere, ci de a dori să caute alte senzaţii… Dar cu ajutorul partenerului său, fireşte.

Content Protection by DMCA.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *