OZN–uri în 1917 în lume

OZN–uri în 1917 în lume

5.00 avg. rating (99% score) - 3 votes

Africa de Sud

În 1917, Elizabeth Klarer are 7 ani. Împreună cu sora sa observă o cometă care soseşte cu mare viteză spre Pământ şi un disc rotund metalic care se învârteşte în jurul cometei şi o „obligă” de a-şi devia ţinta.

14 aprilie, Pascataqua, Massachussets, SUA

Un obiect neidentificat zburând către ora 2,30 deasupra râului Pascataqua a alertat vigilenţa a trei gărzi ale companiei L a Sixth Massachussets National Guard. Soldaţii se aflau în post în apropiere de un pod care lega Kitteny (Maine) de Portmouth (Nun Hamshire) în scopul de a se evita sabotajele germane. Când maşinăria a coborât în apropiere de pod, cei trei oameni au tras în aceasta şi ea a dispărut rapid din zonă. Incidentul a avut loc în apropiere de Portsmouth Naval Ship Yard, cea mai importantă bază de pe coasta de est.

Belgia

Baronul Roşu, pilot de vânătoare german, nu a fost cunoscut doar pentru faptul că a doborât 80 de avioane duşmane în timpul Primului Război Mondial, ci şi pentru că a fost primul om care a doborât o navă extraterestră. Este ceea ce a declarat un vechi pilot al forţelor aeriene germane, Peter Waitzrik, care spune că a văzut, în mod surprinzător, pilotul de vânătoare trăgând asupra unui OZN, care avea lumini portocalii ondulante, deasupra Belgiei în 1917. Imediat, din OZN-ul doborât au ieşit două fiinţe şi au alergat în pădure, aparent fără a fi fost vreodată revăzute. Martorul povesteşte că baronul Manfred von Richtofen, supranumit Baronul Roşu, zbura în timpul unei misiuni naţionale deasupra vestului Belgiei în timpul verii lui 1917 când pe cerul albastru a apărut deodată un OZN, direct deasupra triplanului Fokker.

OZN-uri in 1917 in lume

„Eram terifiaţi pentru că nu văzusem niciodată ceva asemănător, SUA intrase în război, deci am presupus că era ceva pe care îl trimisese. Baronul a deschis imediat focul şi maşinăria a căzut ca o stâncă, strivind ramurile copacilor şi prăbuşindu-se în pădure. Atunci doi indivizi mici cu capetele fără păr, au ieşit şi au alergat cât mai departe.”

Waiitzrik spune că a presupus că vasul spaţial, argintiu şi strălucitor, era un fel de invenţie duşmană. Mai târziu, şi-a dat seama că baronul doborâse un OZN!

„Acest lucru trebuie să fi avut 40 m în diametru şi semăna exact cu vasele spaţiale în formă de farfurie zburătoare pe care toată lumea le-a văzut în ultimii 50 de ani. Deci, în spiritul meu nu este nicio îndoială că era un fel de navă spaţială de pe o altă planetă, şi acei indivizi mici alergând în pădure nu erau americani ci extratereştri!!”

13 octombrie, Youngstown, Pennsylvania, SUA

John Boback, în vârstă de 17 ani, observă o farfurie zburătoare. Tânărul merge de-a lungul căii ferate când brusc vede trecând peste un câmp la 30 m de el, un obiect în formă de disc cu o platformă şi multe lumini. După două minute maşinăria se ridică cu un sunet ascuţit, lent, în timp ce în spatele unor ferestre puternic luminate se disting siluete.

Content Protection by DMCA.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *