Vincent Asaro, capul familiei Bonanno

Vincent Asaro, capul familiei Bonanno

5.00 avg. rating (99% score) - 2 votes
Vincent Asaro
Vincent Asaro

Capul familie Bonanno, Vincent Asaro, a trăit o mare parte a vieţii sale printre maşini, sau mai precis piese auto.

În decembrie 1998, după cinci ani de investigaţii, procurorii din Queens l-au condamnat pe Asaro, în vârstă de 63 de ani la acel moment, pentru a fi liderul unei reţele de furturi de maşini care a furat echivalentul a câteva milioane de dolari în vehicule, pe care le revindea ca piese de schimb în Brooklyn, Queens şi Long Island.

Pentru procurorul Richard Brown, era o victorie. Asaro l-a numit pe Brown un om lipsit de inimă, care “ar fi adus-o chiar şi pe mama sa în faţa justiţiei.”

“Timp de mulţi ani o figură a crimei organizate a uimit vigilenţa procurorilor şi a evitat astfel închisoarea”, a spus Brown. “Asaro se va confrunta acum cu o perioadă semnificativă de încarcerare.”
Asaro, originar din Ozone Park, Queens, îşi vedea liniştit de afaceri în garajul său.

“Asaro ascunderea activităţii sale, dar ancheta a găsit un mare cuib de activităţi ilegale”, a declarat procurorul asistent, Gerard Brave.
Asaro a fost găsit vinovat de corupţie corporativă, furt, înşelătorie, printre alte acuzaţii grave. Mărturia cheie a venit de la Gralto Guy, proprietarul unui garaj implicat în furturi de maşini.

“Dacă va trebui să mor în închisoare, o voi face”, a spus Asaro. Instanţa l-a condamnat la 12 ani de închisoare pentru luare de mită .

 

Content Protection by DMCA.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *