Baronul Roşu ar fi doborât un OZN în 1917

Baronul Roşu ar fi doborât un OZN în 1917

5.00 avg. rating (99% score) - 1 vote
Baronul Roşu ar fi doborât un OZN în 1917
Manfred von Richthofen Albrecht Freiherr

Celebrul pilot german Manfred von Richthofen Albrecht Freiherr, o adevărată legendă a aviaţiei germane datorită luptelor sale din timpul Primului Război Mondial, cunoscut şi ca Diavolul Roşu (sau Micul Roşu), dar poreclit de britanici The Red Baron (Baronul Roşu), a avut la activ 80 de victorii confirmate. Avionul lui, care i-a adus gloria, un Fokker Dr. I era pictat în roşu aprins.

În cariera lui strălucitoare, ofiţerul din Luftstreitkrafte (un corp de luptă aerian precursor Luftwaffe) s-a petrecut şi un fapt incredibil: el ar fi doborât un OZN (care avea forma unei medalii de argint sau de farfurie zburătoare) pe câmpul de luptă, în 1917, în Belgia.

Baronul Roşu ar fi doborât un OZN în 1917
Baronul Roșu (Rote Baron)

Peter Waitzrick care era coechipierul său, a mărturisit despre această întâlnire de al treilea tip la foarte mulţi ani după acel eveniment absolut misterios:
“Eram îngroziţi pentru că nu mai văzusem niciodată aşa ceva. Baronul a deschis imediat focul și lucrul a căzut ca o piatră, fracţionat în trei bucăți zdobite în pădure.”

Doi dintre ocupanții acestei nave extraterestre au supraviețuit însă accidentului. Aceştia s-au ascuns imediat urcându-se în copaci.
Waitzrick şi colegii lui au crezut iniţial că obiectul era o navă strict secretă a SUA până când au auzit vorbindu-se de diverse rapoarte de OZN-uri.

Martorul a făcut această mărturie incredibilă la 80 ani de la eveniment pe când avea 105 ani. Declarațiile sale au fost publicate în presă în luna august 1999.
“Fără îndoială Baronul a tras asupra unei nave spaţiale venind de pe altă planetă și fiinţele mici care au fugit în pădure erau un fel de extraterestru.”

Content Protection by DMCA.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *