Arme uluitoare secrete de provenienţă extraterestră în posesia americanilor

Arme uluitoare secrete de provenienţă extraterestră în posesia americanilor

5.00 avg. rating (99% score) - 8 votes

Se vorbeşte tot mai des despre contactele ultra secrete care au loc de ani buni între militarii americani şi extratereştri, în special în baze extrem de bine ascunse marelui publice. Una dintre el ar fi faimoasa Aria 51, dacă nu cumva aceasta ar fi doar un paravan pentru un întreg complex subteran imens, nebănuit!

Arme uluitoare secrete de provenienţă extraterestră în posesia americanilor 2
Triunghiul Bermudelor

Anumiţi oameni de ştiinţă au dezvăluit presei, sub protecţia anonimatului însă, despre realizarea unui dispozitiv sofisticat, o tehonologie extraterestră inventată de verzi şi care ne-ar fi fost dată de o altă rasă extraterestră, umanoidă, care colaborează strâns cu americanii şi cu armata în două baze ultra secrete.

Este vorba de tehnologii uluitoare care aparţin deja secolului XXII! Unii pretind că printr-o astfel de tehnologie se poate face să dispară nave sau avioane, aşa cum s-a petrecut de multe ori în faimosul Triunghi al Bermudelor.

Între altele, ar fi vorba de o cutie neagră misterioasă, un fel de dispozitiv de aspiraţie. Omul de ştiinţă american a declarat: „Numai anomaliile din Triunghiul Bermudelor care au avut loc după septembrie 1958 au fost involuntar cauzate  de un program la care au participat extratereştrii şi SUA”.

Este un aparat care a fost manipulat greşit de militarii americani, ni se spune şi acesta a provocat tragedii. Un aparat de genul unui „aspirator tectonic”!

Acest dispozitiv de aspiraţie, o cutie neagră conică face o defragmentare moleculară enigmatică. O invenţie diabolică! Omul de ştiinţă a mai declarat: „Această maşină poate să vă aspire întreaga viaţă anterioară, toate cunoştinţele voastre, tot ceea ce sunteţi pe cale de a reflecta, gândurile voastre, ideile voastre, sănătatea voastră, memoria voastră, creierul vostru şi să înmagazineze toarte astea în cutia conică.

Ei pot să vă reprogrameze şi să vă trimită informarea şi dezinformarea creierului vostru pentru a provoca deziluzie în sufletul vostru şi a vă controla viaţa”.

Arme uluitoare secrete de provenienţă extraterestră în posesia americanilorPrin această maşină diabolică ni se pot distruge celulele şi moleculele, toate sursele vitale ale legăturilor chimice ale corpului nostru care absorb energia numită „endergonică” şi provoacă reacţii destructive în celulule.

Misteriasa maşinărie poate fi folosită cu uşurinţă ca o „armă psihologică”. Poate să controleze totul în sufletul şi corpul nostru! Militarii care operează cu o asemenea maşinărie ultra sofisticată de provenienţă extraterestră pot să manipulze cu uşurinţă omenirea.

Omul de ştiinţă a declarat: „Oamenii de ştiinţă care lucrează cu astrofizicienii militari în laboratoarele şi instalaţiile militare secrete subterane ne-au arătat cum funcţionează această maşină. Dar nimeni nu ar putea într-adevăr înţelege ce face treaba”.

Se pare că până la urmă, oamenii de ştiinţă americani au descifrat secretul adânc care înconjura această maşinărie uluitoare şi atât de destructivă, o armă incredibil de letală, probabil pentru multe generaţii dacă nu pentru întreaga omenire.

Content Protection by DMCA.com

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *