Arhive secrete

Colonia de pe Marte a extratereştrilor

0 423
5.00 avg. rating (99% score) - 1 vote

Colonia de pe Marte a extratereştrilor (3)Există cu adevărat o colonie pe planeta Marte, care acţionează de ani de zile în cel mai mare secret împreună cu guvernele pământene?

După Venus, Marte este planeta cea mai uşor de atins de pe Pământ în termeni de energie şi de proximitate. Cu toate astea, o călătorie până acolo ar putea să dureze aproximativ 7-8 luni.

Marte are multe atuuri pentru a fi colonizată de oameni sau de alte civilizaţii intergalactice. Ziua marţiană are o durată foarte apropiată de cea terestră cu 24 de ore, 39 de minute şi 35,244 secunde. Planeta are o atmosferă, conţine în cantităţi semnificative toate elementele chimice necesare vieţii, s-a detectat apă etc.

Cine locuieşte în ascuns pe Marte? Laura Eisenhower consideră că guvernul S.U.A. menține contactul cu extratereştrii, că are cunoştinţe despre călătoria în timp și teleportare.

Adevărul profundă al Illuminaţilor, ADN-ul moştenit care ne dă acces la iluminarea umană și la evoluție, precum și deceniile de lungă afiliere pe care guvernele pământene le-au avut cu extratereștrii, iată câteva teme discutate într-un film interesant pe care nu trebuie să-l pierdeţi.

Content Protection by DMCA.com

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Banner-300x150-Strega
Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1

Urmariți-ne pe Twitter!

Video country music

Enigme

Showbiz

Dosarele crimei

Videoclipurile săptămânii

Conspirație

Credință

Spiritualitate

Mitologie

Legende

Publicitate

Publicitate
Flag Counter

Susține acest site cu o donație!