Civilizație pe planeta Venus (III)

Civilizație pe planeta Venus (III)

5.00 avg. rating (99% score) - 3 votes

De pe bazele lor de pe planeta lor, venusienii au operat pe Terra deghizați în pământeni și au contactat, uneori ajutați, oameni de știință sau inventatori (ca Nikola Tesla). Ei au oferit soluții la toate problemele noastre mondiale și și-au adus aportul la tehnologii, în schimbul unui tratat pe care toate guvernele l-au respins pentru că liderii mondiali își pierdeau întreaga putere, controlul și averea datorate comerțului.

După ce s-a realizat “Project Magnet” și s-a ajuns la concluzia existenței navelor extraterestre, Wilburt Smith i-a întâlnit pe agenții Top Secret OZN de la Pentagon conectați cu MJ-12 care i-au spus că prezența OZN-urilor era cel mai mare secret al Statelor Unite. Au contactat deci venusienii Pentagonul?

Venusienii au trebuit să găsească o altă metodă pentru ași demonstra existența lor. La 4 iulie 1952, ziua Sărbătorii Independenței, ei au defilat în celebrul show aerian de OZN-uri deasupra Washington-ului D.C. zburând în formație chiar deasupra Casei Albe! Secvența video a fost difuzată la televiziunea națională!! Iar incidentul a fost ușor crezut de public până ce MJ-12 (adică Ambasada Interplanetară a guvernului secret) a decis să-l elimine pe astronautul Menzel pentru a inventa o dezinformare explicând observația cu numeroși martori. Ea a fost transmisă presei pentru a ascunde adevărul zicând că OZN-urile care zburau în formație triunghiulară erau o “inversiune de temperatură”, o iluzie atmosferică de reflexii de lumină provocată de straturile de aer de diferite temperaturi interpuse cu norii. Majoritatea americanilor, credulă, a înghițit această explicație mincinoasă. Dar tot ceea ce trebuie făcut pentru a afla adevărul, este ca oamenii să meargă în oricare bibliotecă și să privească o fotografie a unei inversiuni de temperatură pentru a vedea marea diferență. Este simplu. Și cum o inversiune de temperatură poate să zboare în formație triunghiulară perfectă la o viteză supersonică, eschivându-se de urmăritori, avioanele americane de reacție sau făcând manevre complicate, viraje în unghi drept la mare viteză și prezentând lumini zburătoare în forme de discuri supuse controlului unei inteligențe? Nu vi se pare absurd?

Noua Zeelandă

Venusienii nu au reușit totuși să convingă publicul, în pofida numeroaselor apariții la joasă altitudine în marile orașe. Atunci, ei au făcut numeroase excursii americanilor pentru a demonstra existența lor… Cum se face însă că mayașii aveau un calendar venusian extrem de precis atunci când conchistadorii spanioli le-au invadat pământurile? Un calendar pe care știința modernă nu l-a putut proba și cunoaște precizia sa până în anii ‘50!! Abia în 1965, mai precis, s-a descoperit adevărata perioadă de rotație a planetei Venus grație radioastronomiei care cu ajutorul ecourilor radar determină o rotație retrogradă în 243 de zile terestre de unde o zi solară (ciclu zi/noapte) pe Venus. Incașii au vorbit de o navă aurie care ar fi aterizat în Anzi și i-ar fi învățat bazele civilizației. Armata de invazie a lui Pizzaro a afirmat asta regelui și reginei Spaniei și ea a fost cenzurată pentru că “nu era în Biblie.” În cartea sa, dr. George Hunt Williamson a povestit cum a găsit un manuscris vechi, într-un templu antic din Anzi aflat la mare altitudine, care povestea despre coloniile venusiene și despre asistența pe care au dat-o venusienii în epocile vechi și în preistorie. El a mai spus cum unele dintre navele lor au salvat supraviețuitori pământeni de cutremurele de pământ, de maree, inundații sau de bascularea polilor. Credința în venusieni era curentă și normală în timpurile antice după care a urmat cenzura efectuată de religie și guverne.

Dar venusienilor le este frică de a ateriza în marile orașe pentru că ar putea fi uciși sau capturați, pentru că s-ar trage asupra navelor lor și/sau pentru că se va încerca să se pună mâna pe tehnologia lor. Pământenii sunt prea des ostili, neprietenoși și periculoși, spun ei. Firește, ar putea riposta și venusienii, numai că ei se declară total non-violenți și preferă să observe și să ajute de la distanță în loc să se lupte. Ei rezolvă problemele cu dragoste, nu prin război! Având corpuri umane ca și noi, desigur că ar putea fi uciși lesne. Mesajele lor sunt de pace.

Cazul George Adamski

Era un astronom amator din Mont Palomar, care și-a petrecut nopțile timp de ani întregi, împreună cu aparatele sale de fotografiat în căutare de OZN-uri. Dormea ziua și noaptea le căuta cu telescopul său. La începutul anilor ‘50 el a început să vadă lumini misterioase care creșteau și se apropiau din ce în ce mai mult, până ce Adamski a făcut fotografii cu OZN-uri care erau atât de bune încât au alarmat Pentagonul.

El a fotografiat luminile diurne ale unor nave metalice în formă de farfurii zburătoare, cu hublouri, sisteme de aterizare, luate în cadre foarte bune! Vase-mame în formă de țigări lungi, vase luminoase… fotografii prea nete pentru a fi confundate cu ale unor baloane meteorologice, meteoriți, păsări etc. de către Project Bluebook (investigația publică a OZN-urilor făcută de Air Force, condusă de dr. J. Allen Hyneck). Aceste fotografii făcute de Adamski erau atât de bune încât agenția lui Air Force nu a putut găsi o explicație pentru ele. Atunci, Adamski a declarat că era în contact telepatic cu piloții care i-au dat drept misiune de a demonstra prezența venusiană și de a transmite mesajul lumii. El a adunat cinci martori, printre care dr. Williamson și au mers la Mojave Desert pentru probă.

Grupul a văzut un vas-mamă în apropiere de Desert Center (California). Au mers apoi pe un drum unde a ajuns o navă luminoasă și a aterizat în apropiere. Adamski a fost abordat de un venusian tânăr și purtând părul blond și lung, pe care l-a descris în acești termeni: “Frumusețea persoanei sale depășea orice am văzut vreodată. Afabilitatea feței sale m-a eliberat de toate gândurile personale. M-am simțit ca un copil în fața unei ființe de o mare înțelepciune din care emana o mare dragoste. O senzație de bunătate și de înțelegere infinită răzbătea de la persoana sa cu o umilitate supremă.”

Experții în fotografii trucate de la Kodak au concluzionat, după analizele pe care le-au făcut, că fotografiile făcute de Adamski arătau o adevărată navă materială în suspensie la distanță. Ei nu au putut găsi niciun indiciu de fraudă! Bineînțeles că MJ-12 și-a exercitat controlul asupra agențiilor de presă din S.U.A. și au suprimat această descoperire. Și Adamski a filmat farfurii zburătoare pe 16 mm și suficient de aproape încât să se poată vedea că sunt nave spațiale. Nici în acest caz, experții nu au putut detecta vreo fraudă! Ca probă suplimentară, Adamski și martorii au primit o bucată de metal necunoscut de oamenii de știință pământeni (care din nefericire a fost furată de analiștii militari fără să fi fost publicată nicio concluzie). În tot timpul observațiilor de OZN, au văzut avioane cu reacție de U.S. Air Force care s-au învârtit deasupra capetelor lor! Dar în mod natural, nu au spus nimic publicului.

Pilotul farfuriei zburătoare avea încălțăminte stranie, a mai spus Adamski. George Hunt Williamson a făcut mulaje după hieroglifele pe care le-au lăsat venusienii pe nisipul deșertului. Și în acest caz, U.S. Air Force a încercat să spună publicului că ele au fost inventate de doctor. Dar această posibilitate a fost înlăturată în anii ‘70 când exploratorii au descoperit semne identice pe niște ruine foarte vechi în profunzimile junglei amazoniene, exprimând o limbă necunoscută științei noastre. Hieroglifele erau se pare “cheile cosmosului” și indicau în linii mari, cum să construiască un sistem electromagnetic de propulsie prin anti-gravitație pentru o navă interplanetară, bazată pe cele Patru Forțe Primare ale Universului care stau la baza oricărei materii și energie. Și teoria câmpurilor unificate a lui Eistein este astfel completată!!

S-a zis că hieroglifele se găsesc în diagrame quadri-dimensionale în Templul cel mai înalt din capitala lui Venus. Venusianul i-ar fi zis lui Adamski să avertizeze publicul că energia atomică era mult mai periculoasă decât ceea ce s-a spus publicului și că toate încercările nucleare trebuiau să înceteze iar pământenii să urmeze mesajele lor de pace pe Terra și să militeze pentru Dragostea universală etc.

În noiembrie 1952 acest contact constituia noutăți fundamentale în mass media internațională și o mare parte din public a crezut că s-a realizat cu adevărat un contact istoric cu o altă planetă. Fotografiile lui Adamski au fost publicate în numeroase ziare și reviste și el a fost tratat ca un erou în timpul călătoriilor sale în capitalele străine unde a fost primit de numeroși lideri mondiali. Dar nu a fost cazul și în S.U.A. Pentagonul nu a putut aduce nicio probă că ar fi fost vorba de un fals însă l-a făcut mincinos pe Adamski.

Mai târziu, Adamski a declarat că venusianul a revenit și l-a luat într-o excursie într-o navă pentru a vedea din spate Luna și planeta Marte etc. S-au publicat fotografii într-o carte arătându-se farfurii zburătoare planând deasupra Lunei și pe Adamski privind printr-un hublou din interiorul unei nave venusiene. Într-o carte, el descrie în detalii mari lucrurile pe care le-a văzut în spațiu și pe fața ascunsă a Lunei pe care nimeni nu avea posibilitatea să le știe în perioada 1952-1956, pentru că primii sateliți tereștri au zburat în jurul Lunei și s-au apropiat de acest astru doar în anii ‘60!!!

Fotografiile și observațiile astronauților au permis de a verifica faptul că informațiile lui Adamski erau precise. El a descris de asemenea lacuri, vegetație verde, nori pe suprafața ascunsă a Lunei cât și locuitori. Fotografiile oficiale ale NASA luate de sonda Lunar Orbiter și de astronauții de pe Apollo au demonstrat că aceste lucruri sunt adevărate. Dar NASA nu a furnizat aceste fotografii presei, în timp ce cercetătorii le cer necontenit acestei agenții americane.

Fotografii arătând mari lacuri și eleștee pe Lună au fost luate de Lunar Orbiter 4 (fotografia nr. HR 151-3, și nori pe HR 161-3 cât și o mulțime de nori albi clari pe fotografia nr. MR 81 luată de Lunar Orbiter 5). Pe fotografia 16-758 a misiunii Apollo 16 se poate vedea ceață!! Numeroși astronomi amatori și profesioniști au raportat că au văzut flashuri luminoase, luminozități în formă de cruce sau triunghiuri, lumini mobile și ziduri stranii sau păsărele pe Lună în ultimii 150 de ani. Acestea au fost publicate în ziare și reviste… Fotografiile sondelor Lunar Orbiter și Ranger arată totodată în mod foarte clar cupole, spirale, drumuri și ziduri pe Lună atunci când sunt mărite!

Civilizație pe planeta Venus 6

NASA ne spune însă oficial că Luna este o lume moartă și fără viață de niciun fel, fără meteorologie! Nu există nori, ceață sau apă pe suprafața sa. Fotografiile sateliților arată contrariul și-i dau dreptate lui Adamski.

O altă problemă care s-a pus pentru a-l discredita pe acest om a fost: de ce alte farfurii zburătoare care seamănă exact cu cele din fotografiile sale au fost fotografiate de alți civili care nu se cunosc unii cu alții, în alte state americane sau țări și în diferite epoci, fiind însoțite adesea de proprii lor martori? OZN-uri asemănătoare cu cele din fotografiile lui Adamski au fost văzute deasupra insulei Maui în anii ‘70 de numeroși martori. Un tip de vas-mamă în formă de țigară a fost văzut de o mulțime numeroasă la Lahaina în 1970 și fotografiat. El seamănă cu unul din cele fotografiate de Adamski în anii ‘50. Air Force a încercat de a explica ca fiind o rachetă ghidată lansată de la Kaui. Dar cum ar putea explica atunci fotografia care arată în mod clar un vas-mamă?

O farfurie de tip venusian în formă de clopot a coborât la altitudine joasă pe Lahaina în mai 1972 în prezența a numeroși martori. Madellein Kodeffer a făcut o fotografie netă a unei nave explorator venusian identic cu cel al lui Adamski de la Silver Spring (Maryland) în 1965. Tom O’ Bannan a fotografiat unul dintre aceste vase-clopote în 1957 în apropiere de Winona (Missouri). Și Bill Clenderson a fost martor al unei nave similare. Numeroși martori din diferite colțuri ale lumii au desenat aceste nave-clopote într-o manieră precisă după ce le-au văzut de aproape.

La 15 februarie 1954, două englezoaice tinere au fotografiat unul dintre aceste vase-clopote. Ele sunt văzute des în lume. Putem oare să le ignorăm? Williamson a fost hărțuit și amenințat cu moartea de CIA, precum și alți martori (el a fugit în Anzi, pentru a se ascunde de urmăritorii săi, într-o mânăstire). “Lista neagră” se pare că este însă numeroasă… Se pare că CIA ar fi făcut 16 victime.

Val Thor

Este un pilot venusian care trăiește într-o bază secretă subterană în deșertul Nevadei (SUA). El declară că a venit pe Terra în misiune pentru a-și oferi ajutorul guvernului S.U.A. spre a elimina orice fel de poluare de carburanți, bombele nucleare etc. Dar propunerile lui au fost respinse de președinte pentru că venusianul a refuzat de a-i da informații științifice și tehnice despre nava sa care ar putea fi utilizată de militari și de industriași petrolieri.

Thor a aterizat într-o navă exploratoare la High Bridge (New Jersey) în 1959. Acolo, împreună cu trei membri ai echipajului, au mers la o conferință publică dedicată OZN-urilor deghizați în oameni și purtând haine terestre. După ce au observat interesul enorm care se acordă OZN-urilor, s-au întors la nava lor, au decolat și mai târziu au aterizat din nou în apropiere de orașul Alexandria (Virginia). Thor a părăsit nava și a întâlnit doi polițiști statali care l-au amenințat cu arma. Dar venusianul și-a folosit telepatia pentru a le inunda sentimentele cu bunăvoință. Atunci ei l-au instalat pe bancheta din spate a mașinii lor și, violând toate legile privind limitele dintre state, l-au condus la Pentagon unde el a povestit Secretarului Apărării și altor 7 martori.

În același moment trei nave strălucitoare venusiene au aterizat pe baza Edwards a Air Force pentru un contact secret cu oficialii. Aceste nave erau controlate de la distanță. Obiectivul era de a arăta că se putea învăța mult de la venusieni.

Oamenii de știință au fost incapabili de a pătrunde în interiorul navelor, chiar cu lasere. Venusianul Thor a alarmat oficialii Pentagonului! Introducerea, prezentată președintelui SUA, era scrisă de Înaltul Consilier Venusian, numai că ea era scrisă într-o limbă absolut necunoscută pe Terra și i-a șocat pe oficialii americani. Val Thor a fost autorizat de a urma șase militari înarmați într-un lift de transfer la o rețea de transport subteran care l-a dus direct la clădirea Capitolului. Agenții din serviciile de informații l-au escortat până la președinte.

Chiar și agenții erau nervoși. În timp ce venusianul intra în camera în care îl aștepta Eisenhower, a fost observat un aer de dezolare pe fața acestuia. El s-a ridicat de la biroul său în timp ce grupul mergea spre președintele SUA. Venusianul i-a întins mâna pentru a i-o strânge și imediat 3 agenți din serviciile de informații și-au îndreptat armele spre Thor.

Președintele le-a făcut atunci semn nervos de a lăsa armele jos. El a spus: “Vin de pe planeta pe care Biblia o numește steaua de seară și de dimineață, Venus.” Thor i-a spus președintelui că națiunea americană “a fost ținută sub supraveghere apropiată de venusieni după prima încercare de explozie a unei bombe A în 1945.” În 1977, Phylis Dixon, șefa Departamentului Afacerilor Interplanetare din Noua Zeelandă, a afirmat că a fost atacată de extratereștri umani mici negativi de tipul răpitorilor și că a fost salvată de venusieni. Dr. Wilbert B. Smith de la Project Magnet, spune că venusienii au un fel de forță de poliție cosmică folosită pentru a proteja personajele cheie.

Marian Deaconu

Content Protection by DMCA.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *