A fost descoperit un inel vechi de 200 de milioane de ani

A fost descoperit un inel vechi de 200 de milioane de ani

3.00 avg. rating (72% score) - 2 votes

Unele descoperiri surprinzătoare, extraordinare și misterioase, vin să demonstreze despre cât de puține lucruri știm, de fapt, despre trecutul planetei pe care locuim.

sursa foto youtube

Recent, s-a întâmplat o asemenea minune, după ce o geodă (o rocă de formă sferică sau alungită, care conține în interiorul său o scobitură cu cristale dispuse cu vârful spre interior) s-a spart și a lăsat să se vadă un inel straniu prelucrat, intact!

Geoda cu pricina are o vechime estimată la 200 de milioane de ani! Ea face parte acum din așa-zisele artefacte imposibile, adică ceva care nu ar fi trebuit să fi existat vreodată, conform științei actuale. A fost descoperită de un geolog amator, Mike Walters, care a anunțat acest eveniment printr-un mail lumii întregi.

Inelul, confecționat dintr-un material necunoscut pe Terra, a fost însă imediat vândut unui colecționar particular necunoscut publicului.

De unde vine acest artefact misterios? Cui a aparținut? A fost confecționat de altă civilizație înaintată care ar fi existat pe Terra? Este o altă dovadă că nu suntem singuri și că că știința actuală, probabil, poartă reminescențele alteia, infinit mai veche și avansată decât a noastră?

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *